Vali Kırbıyık'tan emniyet müdürlüğüne tebrik ziyareti

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son zamanlarda yaptığı başarılı operasyonlar, dikkatlerden kaçmıyor. Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek ekipleri tebrik etti.

Vali Kırbıyık'tan emniyet müdürlüğüne tebrik ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Kırbıyık, ziyaretinde Edirne İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar ve şube müdürleri tarafından karşılandı. Hırsızlıktan, kaçak ürüne, uyuşturucudan, gasp olayına kadar birçok konuda yaptıkları operasyonlarla büyük başarılara imza atan Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bir tebrik de Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık'tan geldi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerini son zamanlarda gerçekleştirdiği başarılı operasyonlardan dolayı tebrik eden Vali Kırbıyık, başarılarının devamını diledi.

İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile de görüşen Vali Kırbıyık, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için, gece gündüz demeden fedakârca görev yapıyorsunuz. Suç ve suçlu ile mücadeleden, uyuşturucu ile mücadeleye kadar görev sahanız içerisindeki her vazifeyi başarı ile yerine getiriyorsunuz. Her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Rabbim, kahraman emniyet teşkilatımızı her daim muvaffak kılsın” dedi.

Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ