Kokteyl yarışı renkli görüntülere sahne oldu

Edirne'de her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan Turizm Haftası'nda bu yılda renkli görüntülere sahne oldu. Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde kokteyl yarışması gerçekleştirildi.

Kokteyl yarışı renkli görüntülere sahne oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Valiliği ile Edirne İl Kültür Turizm Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleştirilen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrenciler arası kokteyl yarışması gerçekleştirildi.

Yarışma iki tur halinde gerçekleştirildi. Her tur ise 20 dakika sürdü.

Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü 9'ncu sınıf öğrencileri en iyi kokteyli yapmak için hem birbirleriyle hem de zamanla yarıştı.

Yarışmada Özellikle Orta ve Latin Amerika ülkelerinde popüler olan rom tabanlı, hindistan cevizi yağı ve ananas suyu karıştırılarak yapılan ve soğuk içilen bir kokteyl türü pine colada yapan Selin Vardar ile ananas kokteyli yapan Beyza Dallı birincilik elde etti.

Fikret Çagan Altın sout sweet explasion, Arda Tepe pine colada, Duru Bağrıaçık smotothie, Yağız Haseki yagonas, Utku Yasin Coşkun cilekli kokteyl, Aleyna Topduman çilekli mojito kokteylleri ile yarışmada ikinci oldular.

Gökmen Dalgıçlar elmalı mojito, Ege Gelal swet and sout, Miraç Kuzucu karadut lime kokteyl, Irmak Mecit tropikal twister kokteyl, Miray Çetin çilekten saklı mentol kokteylleri ile üçüncülük elde etti.

Belgelerin takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından yarışma son buldu. Dilek Şahin

DİLEK ŞAHİN