Siparişlere yetişemez oldu

Ev hanımı Ecem Bıyıklı, kızı için yaptığı takı ve tokaları ailesinin de desteğiyle satmaya başladı. İlk olarak kızına tasarım yapan Bıyıklı, işleri ilerleyince siparişlere yetişemez oldu.

Siparişlere yetişemez oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ecem Bıyıklı (28), ilk olarak kızı için takı ve toka tasarlamaya başladı. Daha sonra arkadaşları ve onların çocukları için de takı tasarımı yapan Bıyıklı, ailesinin de desteğiyle gelir elde etmek için ürünlerini sosyal medya üzerinden satmaya başladı.

Kısa sürede işleri beğeni toplayan ve rağbet gören Bıyıklı, gelen siparişlere yetişemez oldu.

Bıyıklı’nın en büyük destekçisi aile oldu. Yoğun emekle gece gündüz demeden siparişleri yetiştirmek için çalışan Bıyıklı’nın en büyük hayali ise işyeri açmak.

Yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi siparişlerinde artış yaşayan Bıyıklı, çocukların yüzünü güldürecek tasarımlar yaptığını söyledi.

Ürünleri özenle paketlediğini belirten Bıyıklı, sadece Edirne’den değil birçok bölgeden sipariş alıyor.

Bıyıklı, çeşitli renk ve süslemelerle takı ve tokalar ortaya çıkararak özel günler ve bayramlar için konsept toka ve takılar tasarlıyor. Yumuşak ve sağlığa zarar vermeyecek ürünler kullandığını belirten Bıyıklı, genel olarak çocuklara özgü çalışmalar yaptığı için daha dikkatli ve özen göstererek hareket ettiğini ifade etti.  Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN