MHP'den şehit ailelerine ziyaret

Edirne Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan ve il yönetimi Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

 MHP'den şehit ailelerine ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan ve il yönetimi vatan için gözlerini bile kırpmadan canlarını feda eden şehitlerin ailelerini ziyaret etti.
Ziyaretinde şehit aileleri ile sohbet ederek dertlerini dinleyen MHP Edirne İl Başkanı Tercan,
Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi ile faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.
            MHP Edirne İl Başkanı Tercan ziyaretinde yaptığı konuşmada şunları kaydetti; 'Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini MHP İl Yönetimi ile birlikte ziyaret ettik. MHP olarak kapımız; Şehit Aileler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine sonuna kadar açıktır. Tüm Şehit Aileleri ve tüm fertlerinin başımız üstünde yerleri vardır. Üzerimize her ne düşüyorsa fazlasıyla yerine getirmek asli görevimizdir. MHP İl Yönetimi olarak her daim iyi olacağız, iyilik yapacağız. Bize yakışan budur ve unutmamalı ki herkes kalbinin güzelliğine göre nasiplenir yapılan iyiliklerden. Şehit aile fertlerinin hepsi öyle güzel insanlar ki, gülünce çiçekler açar yüzlerinde, konuşunca bal akar dudaklarından. Özleri sözlerine kefildir. Kalpleri temiz, vicdanları pektir. Ey kimsesizlerin kimsesi, gariplerin sığınağı Yüce Allah'ım! Yetimleri, öksüzleri, garipleri, kimsesizleri mahzun ve boynu bükük bırakma! Onlara yardım elini uzatacak müşfik ve hayır sahibi kullarını eksik etme! Rabb'im güzel düşünüp güzel konuşan, güzel niyet edip, güzel yaşayan ve huzuruna güzel varan kullarından eylesin. Başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, aynı zamanda din, vatan, millet ve namus yolunda canlarından geçmiş olan aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve hürmetle yad ediyorum. Allah rahmet etsin, mekanları cennet olsun, nur içinde yatsınlar.'

Kumru Öngün