• Haberler
  • Edirne
  • Süloğlu'nda '˜Kadına El Kal-Ka-Maz' sloganıyla bilgilendirme yapıldı

Süloğlu'nda '˜Kadına El Kal-Ka-Maz' sloganıyla bilgilendirme yapıldı

Edirne Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında ekipler tarafından Edirne'nin Süloğlu ilçesinde '˜Kadına El Kal-Ka-Maz' sloganı kapsamında kahvehane ve kıraathanelerdeki vatandaşlara broşür dağıtılarak bilgilendirme yapıldı.

Süloğlu'nda '˜Kadına El Kal-Ka-Maz' sloganıyla bilgilendirme yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

    Aile içi ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla Süloğlu'nda gerçekleştirilen toplantıya Jandarma Komutanlığı, Emniyet Amirliği, Müftülük, Sağlık Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri katıldı.
                Edirne Şiddet Önleme ve İzleme Merkezleri (ŞÖNİM) ekipleri tarafından eğitim ve bilgilendirme amaçlı düzenlenen toplantı Süloğlu Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.
                Eğitim sonrası ekipler ilçede bulunan esnafı ve kahvehaneleri ziyaret etti. Erkek vatandaşlara aile içi ve kadına şiddetle mücadele çalışmalarının önemi anlatılarak bilgilendirme yapıldı.
                Düzenlenen etkinlik çerçevesinde toplumsal bilinci oluşturmak ve meydana gelen olayları sıfıra indirmek için '˜Kadına El Kal-Ka-Maz' sloganıyla hazırlanan broşürlerin dağıtımı gerçekleştirildi. Broşürü okuyan vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduklarını ve duyarlılığın artması için daha fazla çalışma yapılması gerektiğini söyledi.
Kumru Öngün