KADRO İÇİN TOPLANAN 500 İMZA ÇALIŞMA BAKANLIĞI'NA GÖNDERİLDİ

Edirne'de Saraçlar Caddesi'nde bulunan PTT binası önünde Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası üyeleri basın açıklaması gerçekleştirdi. TRT ve PTT'de idari hizmet sözleşmeli personelin kadroya geçilmesi için bir araya geldiklerini aktaran Birlik-Haber-Sen Edirne İl Başkanı Süleyman Erçin, 500 imza topladıklarını ve bu imzaları Çalışma Bakanlığı'na göndereceklerini belirtti.

KADRO İÇİN TOPLANAN 500 İMZA ÇALIŞMA BAKANLIĞI'NA GÖNDERİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası üyeleri Saraçlar Caddesi'nde bulunan PTT binası önünde bir araya geldi. Üyeler, (Birlik-Haber-Sen) TRT ve PTT'de idari hizmet sözleşmeli personelin kadroya geçilmesi için eş zamanlı olarak basın açıklaması gerçekleştirdi.

                Ülke genelinde başlatılan imza kampanyasında 100 bin imzaya ulaşılırken Edirne'den de 500 imzanın yer aldığı kampanya kapsamında toplanan imzalar 81 ilde eş zamanlı olarak PTT Kargo ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına gönderildi.

                Memur sendikaları Konfederasyonu İletişim Kolları Sendikasında yetkili sendika olarak imza kampanyası başlattıklarını söyleyen Birlik-Haber-Sen Edirne İl Başkanı Süleyman Erçin, "Bu imza kampanyasında TRT ve PTT'de idari hizmet sözleşmeli personelin kadroya geçilmesini istiyoruz. Bu konu ile ilgili Edirne'de 500 imza topladık. Bu imzaları da eş zamanlı olarak yaptığımız basın açıklamasının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına gönderiyoruz" ifadelerini kullandı.

                Saraçlar Caddesi'nde PTT ve TRT'de görev yapan sözleşmeli personellerin kadroya alınması için yapılan basın açıklaması sonrası toplanan 500 imza PTT kargo hizmeti ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına gönderildi.