• Haberler
  • Edirne
  • TERÖRLE MÜCADELE FAALİYETLERİNE YÖNELİK ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

TERÖRLE MÜCADELE FAALİYETLERİNE YÖNELİK ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan 2 terör örgütü mensubu ve haklarında çeşitli suçlardan aranma kararı olan 7'si yabancı uyruklu olmak üzere toplamda 50 aranan şahıs yakalandı.

TERÖRLE MÜCADELE FAALİYETLERİNE YÖNELİK ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Terörle mücadele faaliyetlerine yönelik Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Yunanistan'a yasa dışı yollardan geçmeye çalışan ve aranması bulunan 52 kişi yakalandı.

Edirne İl Jandarma ekipleri tarafından terörle mücadele faaliyetlerine yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçmaya çalışan 2 terör örgütü mensubu ve haklarında çeşitli suçlardan aranma kararı olan 7'si yabancı uyruklu olmak üzere toplamda 50 aranan şahıs yakayı ele verdi.

Terör örgütü mensuplarına göz açtırmayan Jandarma ekipleri başarı bir operasyona daha imza attı. Alınan bilgiye göre ekipler, Terörle Mücadele faaliyetleri çerçevesinde yapılan çalışmalar sonucu Yunanistan ülkesine illegal yollardan geçmeye çalışan FETÖ/PDY 'Silahlı Terör Örgütü Üyesi' Ş.S. ve PKK/KCK 'Silahlı Terör Örgütü Üyesi' M.S. isimli şahıs olmak üzere 2 terör örgütü üyesi kıskıvrak yakaladı.

 Terör örgütü mensuplarının yanı sıra emniyet ve asayiş faaliyetleri kapsamında haklarında çeşitli suçlardan aranma kararı bulunan 7'si yabancı uyruklu toplamda 50 şahıs yakalandı. Şahıslar hakkında gerekli idari ve adli işlemler yapıldı. Terörle mücadele faaliyetleri ile emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik faaliyetlere, yine halkın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edileceği belirtildi.