JANDARMA EKİPLERİ İNCE ELEDİ SIK DOKUDU

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmada bir kişinin gasp ve darp edilmesinde kullanılan araç Uzunköprü'de tespit edildi. Ekipler aracı ve aracı kullanan 5 şahsı yakaladı. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

JANDARMA EKİPLERİ İNCE ELEDİ SIK DOKUDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucu bir kişi gasp ve darp edilmesinde kullanılan aracın Uzunköprü'de olduğu tespit edildi. Ardından harekete geçen ekipler aracı kullandıkları tespit edilen 5 şahsı yakaladı. Gerekli işlemlerin ardından 5 kişi cezaevine sevk edildi.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan alınan bilgiye göre Edirne'de V.D. isimli şahsın gasp ve darp edilmesi olayı ile ilgili suçta kullanılan aracın Uzunköprü İlçesinde bulunduğunu tespit edildi. Harekete geçen Jandarma ekipleri konuya ilişkin şüpheli 5 şahsı yakaladı.

Gasp ve darp olayında kullanılan araç ile birlikte yakalanan 5 şahıs çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik faaliyetlere, halkın desteği ile daha güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edileceği belirtildi.