YAMAN, 'KURUMLARIMIZDAN DAHA FAZLA DESTEK VE DUYARLILIK BEKLİYORUZ'

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Sabuni Mahallesi Muhtarı Aykut Yaman, basın açıklaması yaptı. Yaman, muhtarların çözülmesi bekleyen sorunları olduğunu ifade ederek kurumlardan daha fazla destek beklediklerini söyledi. Yaman 'Başta belediye başkanımızın taleplerimizi dikkate almasını rica ediyoruz. Örneğin mahallemizde sularımız yok. Bu konuda vatandaşlarımızdan çok fazla soru alıyoruz.' Dedi.

TAKİP ET

Sabuni Mahallesi Muhtarı Aykut Yaman, muhtarlık hizmet binasında açıklamalarda bulundu. Muhtarların vatandaşlarla yerel yönetimler ve kamu kurumları arasında köprü vazifesi gördüklerini ifade eden Yaman, yaşanan her olumsuzlukta vatandaşların yanlarında olduklarını dile getirdi.

Başta çöp ve alt yapı sorunları olmak üzere birçok konuda problemle karşı karşıya olduklarını ifade eden Yaman, vatandaşın her türlü şikâyet ve dileklerini kurumlara ilettiklerini ifade etti.

Yaman muhtarların vatandaşların her sorununa hızlı şekilde çözüm üretilmesi için durmadan çalışacaklarını ifade etti. Yaman; '2020-2021'de zor bir süreçten geçtik. Pandemi süreci bizi ve vatandaşları çok zorladı. Bu konuda da muhtarlar olarak kendimizce elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Bir de alt yapı çalışmalarımız vardı. Muhtarlar olarak biz de bunların gözetiminde olduk. Bu konuda da köprü vazifesi gördük. Sorunlarımız da oldu. Bizim için Muhtarlar Günü güzel bir gün olacak. Tüm muhtar arkadaşlarla bir arada olacağız.' Dedi.

Yaman; 'Mahallemizde sular akmıyor.'

Sabuni Mahallesi'nde suların akmadığını bu konuda vatandaşlardan çok soru aldıklarını dile getiren Yaman; 'Başta belediye başkanımızın taleplerimizi dikkate almasını rica ediyoruz. Örneğin mahallemizde sularımız yok. Bu konuda vatandaşlarımızdan çok fazla soru alıyoruz. Kendisine bu konudaki şikâyetleri ilettik. İnşallah en kısa zamanda çözülmesini bekliyoruz. Aydınlatma sorunlarımız vardı onları giderdik. Çökme olasılığı olan bazı atıl binaların yıkımı konusunda İtfaiyeden destek aldık. Genel olarak kurumlarla çalışmalar yapıyoruz. Bu sorunlar kendi sorunlarımız değil, mahalle sakinlerimizin talepleridir. Muhtarlar çat kapı olan yerlerdir. Bu konuda da kurumlarımızdan bizlere daha duyarlı bakmalarını rica ediyoruz.' Diye konuştu.