Polis Memuru Arslan'ın naaşı toprağa verildi

Edirne'de İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru İbrahim Arslan (48), son yolculuğuna uğurlandı. Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman Arslan için polis mangası eşliğinde tören düzenlendi.

Polis Memuru Arslan'ın naaşı toprağa verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Polis Memuru İbrahim Arslan, Edirne'de bir süredir akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Vefat haberiyle sevenlerini ve meslektaşlarını yasa boğan Arslan için ilk olarak İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören gerçekleştirildi.

Törende, saygı duruşunda bulunulmasının ardından Arslan’ın özgeçmişi okundu.

Polis Mangası eşliğinde düzenlenen Törene İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve Eşi Aynur Karaburun, İl Jandarma Komutanı Hacı Ali Büber, emniyet personeli, mesai arkadaşları, ailesi ve yakınları katıldı.

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Karaburun, acı bir gün yaşadıklarını ve Polis memuru İbrahim Arslan'ın akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede hekimlerin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadığını aktardı.

Ailesine, teşkilata ve tüm sevenlerine başsağlığı dileyen Karaburun, “İbrahim kardeşimiz emniyet teşkilatımızın şerefli bir personeliydi. Sevilen, sayılan, arkadaşları tarafından değer verilen, görevini layıkıyla yapan bir personelimizdi. Bu dünyada onurlu bir yaşam sürdü. Bize düşen görev; onun arkasından dua etmek, ismini yaşatmak, ailesine, onun emanetlerine sahip çıkmaktır. Merhum İbrahim kardeşimizin Rabbim mekanını cennet eylesin. Ailesine, teşkilatımıza, tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Karaburun'un konuşmasının ardından, İl Müftü Yardımcısı Adem Özsoy dua okudu.                 

Duanın ardından Arslan'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, polislerin omuzlarında törenin yapılacağı Eski Cami’ye getirildi.

Cenaze törenine katılan Edirne Valisi Yunus Sezer, Arslan'ın ailesine sabır ve başsağlığı diledi.

Arslan'ın naaşı helallik alınması ve kılınan namazın ardından polislerin omuzlarında cenaze aracına bindirildi.

Arslan'ın cenazesi Edirne’de Yenişehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Edirne Gündem Gazetesi olarak Merhum İbrahim Arslan'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN