Siyasi parti temsilcileri oylarını kullandı

Edirne İl Başkanları cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için sandık başına gitti. AK Parti İl Başkanı Belgin İba, Yüksel Yeşil İlkokulu'nda, CHP İl Başkanı Samet Kahraman, Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Okulu'nda, MHP İl Başkanı Zakir Tercan ise 75. Yıl İlkokulu'nda oy kullandı.

Siyasi parti temsilcileri oylarını kullandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

13. Dönem cumhurbaşkanlığı seçimleri ilk turda olduğu gibi ikinci turda da yoğun katılımla gerçekleştirildi. 14 Mayıs tarihindeki seçimlerde sandık başına giden Edirneliler ikinci turda da sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başına gitti. Siyasi parti temsilcileri de sandığa giderek oylarını kullandı ve vatandaşlarla sohbet etti.

"Gerçek bir demokrasi şöleni yaşanacak"

14 Mayıs seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla tüm Türkiye'nin yeniden sandık başına gittiğini söyleyen  AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, "Biz de sabahın erken saatlerinde gelerek oyumuzu kullandık.  14 Mayıs’taki gibi bir demokrasi şöleni yaşanmasını  ve huzur içinde bir seçim geçirmeyi diliyoruz. Tüm hemşerilerimiz sandığa gitti. Edirne ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Gerçek bir demokrasi şöleni yaşanacağına sükûnet içinde geçen bir seçim yaşanacağına inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hayırlı olmasını dileyen MHP İl Başkanı Zakir Tercan, Türk halkının bu seçimlerde sandıklara yoğun ilgi gösterdiğini ve vatandaşlık görevlerini yerine getirmek için sandık başına gittiğini söyledi.

İyi bir kampanya dönemi geçirdiklerini söyleyen  CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, tüm örgütleriyle ilçelerde güzel bir çalışma yaptıklarını ifade etti. Seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Kahraman, vatandaşlara teşekkür etti.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ