Milletvekilleri oylarını kullandı

AK Parti Milletvekili Fatma Aksal oyunu Keşan'da Ahmet Yenice İlkokulu'nda 1124 nolu sandıkta, CHP milletvekilleri Ediz Ün Plevne İlkokulu'nda 1114 nolu sandıkta, Ahmet Baran Yazgan Vali Fahri Yücel İlkokulu'nda 1299 nolu sandıkta, İYİ Parti Milletvekili Mehmet Akalın ise Yüksel Yeşil İlkokulu'nda1153nolu sandıkta oylarını kullandı.

Milletvekilleri oylarını kullandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimlerinde herhangi bir adayın yüzde 50'nin üzerinde oy alamaması dolayısıyla ikinci tura kalınmıştı. 13. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için ülke genelinde sabahın erken saatlerinde oy kullanma işlemi saat 08. 00 itibariyle başladı.

Edirne Milletvekilleri Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandık başına gidip oylarını kullandı.  AK Parti Milletvekili Fatma Aksal oyunu Keşan'da, İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın oyunu ise Yüksel Yeşil İlkokulu'nda kullandı. Ahmet Yenice İlkokulu'nda 1124 nolu sandıkta kullandı.  CHP Edirne Milletvekilleri Ediz Ün Plevne İlkokulu, Ahmet Baran Yazgan Fahri Yücel İlkokulu'nda oylarını kullandı.

İlk turda görevlerini tamamlayarak iyi oy aldığını söyleyen İYİ Parti Milletvekili Mehmet Akalın, 120'nin üzerinde köy gezisi yaptıklarını ve ilk turda çok iyi bir oy aldıklarını ifade etti.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ