KOM Şube ekipleri kaçakçılığa geçit vermiyor

Edirne İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından Kapıkule Sınır Kapısı'nda şüphe üzerine durdurulan araçta gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 695 adet farklı cinste ürün ele geçirildi.

KOM Şube ekipleri kaçakçılığa geçit vermiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kapıkule Sınır Kapısı'nda şüphe üzerine durdurulan araçta gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen ürünler ele geçirildi. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, araçta yaptığı aramada 695 farklı cinste gümrük kaçağı olarak değerlendirilen ürün yakalandı.

                Kapıkule Sınır Kapısı'nda şüphe üzerinde tır durduruldu. Edirne İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından araçta arama yapıldı. Ekipler tarafından yapılan aramada gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 195 Araç Beyni, 15 Araç Şanzımanı, Bin 140 Araç Enjektörü, 30 Araç Turbosu,200 İngiliz Anahtarı, 45 Pense ve 70 Keski ele geçirildi. Olay ile ilgili bir şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı. Ebru Güven Yıldız