EDİRNE NARKOTİK EKİPLERİNDEN ZEHİR TACİRLERİNE ŞAFAK OPERASYONU

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü ekipleri Uyuşturucu ve madde ticareti yapan şahıslara yönelik 8 adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenledi. 9 şüpheli göz altına alınırken 4 kişi ise tutuklandı.

TAKİP ET


Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri il genelinde uyulturucu ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. 8 adrese eş zamanlı yapılan şafak operasyonunda 9 kişi göz altına alındı, 4 kişi ise tutuklandı. Adreslerde yapılan aramalarda ise uyuşturucu maddeler ile birlikte silah, tüfek ve mermiler ele geçirildi.

Aramalarda ele geçirilen bin 950 gram esrar maddesi, 1 adet tabanca, 2 adet yarı otomatik pompalı tüfek, 75 adet tabanca fişeği, 9 adet pompalı tüfek fişeği, 3 adet fişeklenmiş satışa hazır 7.44 gram esrar maddesi ve yine satışa hazır vaziyette 0.62 gram metamfetamin maddesine el konuldu.

Düzenlenen operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından 9 şüpheliden 4'ü çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla, 3 şüpheli ise savcılıktan serbest bırakıldı.