75. YIL İLKOKULU BAHARIN GELİŞİNİ KERMESLE KUTLANDI

Edirne 75. Yıl ilkokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen bahar kermesi öğrenciler ve yakın çevre tarafından büyük ilgi gördü.

75. YIL İLKOKULU BAHARIN GELİŞİNİ KERMESLE KUTLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Salgın nedeniyle etkinliklerden uzak kalan veliler ve öğrenciler 75.Yıl İlkokulunda Okul Aile Birliğinin düzenlediği kermeste bir araya geldi.

Düzenlenen kermesin hem velilerin hem öğrencilerin birlik ve beraberlik amacıyla düzenlediklerini dile getiren 75.Yıl İlkokulu Okul Müdürü Mustafa Doğan, pandemi süresince bu tür etkinliklerden uzak kalan öğrenciler için keyifli bir ortam oluşturmak adına bahçede yapılan kermes büyük ilgi gördüğünü dile getirdi.

Okul Müdürü Doğan,"75.Yıl İlkokulumuzun, Okul Aile Birliğinin düzenlediği kermes hem çocuklarımızın yüzünü güldürüyor hem de okulumuza bir destek sağlanılıyor. Edirne 75.Yıl İlkokulu baharın gelişini kermes coşkusuyla kutluyoruz Okul Aile Birliğinin düzenlemiş olduğu bahar kermesi öğrenciler ve yakın çevre tarafından büyük ilgi gördü. Pandemi süresince bu tür etkinliklerden uzak kalan öğrenciler için keyifli bir ortam oluşturduk, velilerimizin yüksek katılımı oldu, bahar kermesimizde emeği geçen Okul Aile birliği üyelerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve okul çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

75.Yıl İlkokulun bahçesinde düzenlenen kermeste kurabiyeler, kekler çocukların ilgisini çekecek birçok çeşit yemekler yapıldı

Okul bahçesinde baharın gelişini kutlamak için kermes düzenlediklerini belirten Okul Aile Başkanı İrem Onur, şunları kaydetti; 'Baharın gelmesiyle birlikte okulumuzda müzikli ve yemekli bir eğlence oluyor çocuklarımızın yüzü gülüyor. Bizler burada bahar kermesi düzenledik şuan da 16 tane masamız var geliri tamamen okula yarım amaçlıdır. Velilerimizle çocuklara sağlıklı ve seveceği yemekler yaparak burada onları müzik eşliğinde eğlendiriyoruz."

'Çocuklarımız bir tohum gibi ektik ve yüceltiyoruz."

1D Sınıf Annesi Melek Altınyıl, düzenlenen kermeste çocukların geleceğine ufak katkı da bulunduğunu dile getirdi. Altınyıl, "Bu kermesi okulumuzun ve çocuklarımızın geleceğe hazırlanması için okulumuzun daha güzel eğitimler verebilmesi için destek amaçlı yapıyoruz. Velilerimizle bir olup çocuklarımız için yemekler yaptık. Her şey çocuklarımızın geleceği için Çocuklarımız bir tohum gibi ektik ve yüceltiyoruz. 'dedi. 

                Öğrenci velisi Ece Uludağ, hem okula yardım edip hem de öğrencilerin eğlenerek birbirleriyle kaynaşması için böyle etkinlikleri devamını beklediklerini dile getirdi.

                Öğrenci velisi Uludağ. 'Sınıf annesi ile birlikte organize ettik. Çocuklarımızın sevdiği şeyleri yaptık burada gördüğünüz gibi tane gözleme yapıyoruz yanına ayran veya meyve suyu vererek çocuklarımıza dağıtıyoruz. Okulumuza küçük bir destekte bulunarak çocuklarımızın geleceği için uğraşıyoruz. 'ifadelerine yer verdi.

 Okulda kermese katılan veli Netice Tezcan "Öncelikle Burada yaptığımızın kermesin amacı, hem çocuklarımızın birlik ve beraberliğini sağlamak hem de okulumuza ufak bir katkıda bulunmaktır. Yaptığımız ev yemeklerinin burada sunum ve satışların fiyatı okul aile birliği tarafından standartlara göre belirlendi." şeklinde konuştu.

 

KUMRU ÖNGÜN