RÖGAR KAPAĞI ÇÖKTÜ, KAZA UCUZ ATLATILDI

İddiaya göre yaklaşık bir yıldır onarılmayan yolda sağanak nedeniyle rögar kapağı çöktü. Bir otomobil ise oluşan çukura düştü. Kazaya karışan araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yaralananın olmadığı olayla ilgili olarak konuşan mahalle sakini Ferhat Irlak, 'Sokağımız sıkıntılı olduğu için imza toplayıp belediyeye başvurduk. Aynı şekilde kapak da sıkıntılı onu da söyledik. Söylememize rağmen belediye ekipleri gelip bakmadı bile.' Dedi.

RÖGAR KAPAĞI ÇÖKTÜ, KAZA UCUZ ATLATILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de etkili olan sağanak, iddiaya göre alt yapı eksikliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Cadde ve sokaklar göle dönüşürken, rögar kapağının bir anda çökmesi sonucu aracın lastiği oluşan çukura düştü.

Edirne'nin yağmurdan en çok etkilenen bölgelerinden birisi olan Abdurrahman Mahallesi'nde akşam saatlerinde rögar kapağının bir anda çökmesi sonucu aracın lastiği oluşan çukura düştü.

Akıllara durgunluk veren olay Abdurrahman Mahallesi'nde ilginç bir olay meydana geldi. Bölgeden geçiş yapan bir araç, yolda seyrettiği sırada üzerinden geçtiği rögar kapağının çökmesi sonucu kaza yaptı. Olay yerine İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Aracın lastiğinin oluşan çukura düşmesiyle meydana gelen kazada yaralanma olmaması ise en sevindirici yanı oldu.

Edirne'nin yıllardır kanayan yarası olan alt yapı sorunu en ufak bir yağmur yağdığında bile gün yüzüne çıkıyor. Birçok yolda su birikintileri ve çökmeler meydana geliyor.

"Belediyeye dilekçe verdik, gelip bakan olmadı"

Mahalle sakini Ferhat Irlak, "Apartman olarak sokağımız sıkıntılı olduğu için imza toplayı belediyeye başvurduk. Aynı şekilde kapak da sıkıntılı onu da söyledik. Söylememize rağmen belediye ekipleri gelip bakmadı bile. İlgilenmedikleri için bir arkadaşımızın aracı kapağın içine uçtu." Dedi.

1 YILDIR ONARIM BEKLİYOR

Irlak: "Araçta baya hasar var. Belediyeden hala burasının yapılması için haber bekliyoruz. Yaklaşık 1 yıldan beri sokağımız bu halde onarılması için birisinin ölmesi mi gerekiyor. 16 hane var apartmanımızda herkes imza verdi. Bu vesileyle buranın en kısa sürede yapılması ve bu sıkıntıların giderilmesi için yetkililere bir adım atma çağrısında bulunuyoruz" şeklinde konuştu.