CİNGÖZ, GÜVEN TAZELEDİ

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği 41'inci olağan Genel Kurulu kentte bir düğün salonunda gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Kemal cingöz yeniden başkanlığa seçildi.

CİNGÖZ, GÜVEN TAZELEDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

             Genel kurulda divan heyeti seçilerek, Divan Başkanlığına Ali Fuat Şeker, Divan Başkan Vekilliğine Süleyman Yaşagör, Katip üyeliklerine ise , Göksel Çakman, Mehmet Can, Mustafa Çakır seçildi.
            Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği 41'inci olağan Genel Kurulu saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşının okunması ile başladı.
            Divan heyetinin ardından 2018-2019-2020-2021 yılları Yönetim Kurulu faaliyet raporları, 2018-2019-2020-2021 yılları denetim kurulu faaliyet raporları, 2018-2019-2020-2021 yılları bilanço gelir-gider hesaplarının okunması ve 2018-2019-2020-2021 yılları bilanço hesaplarının oylaması gerçekleştirildi.
            2022-2023-2024-2025 yılları yeni dönem çalışma programı ile bu program içerisinde yer alacak eğitim, teorik ve pratik kurs programlarının tahmini bütçeleri görüşülerek oylandı.
             Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Cingöz, yaptığı konuşmada  birlik ve beraberliğimiz devam edeceğini belirtti.
Cingöz, 'Demokraside rekabet güçlüdür. Dolayısıyla göreve dahil olanlar ekibinin yanında ahlaklarını da yarıştırırlar. Erdem ve dürüstlüğü ödüllendirmeyen toplumlar kendilerine kötülük ederler. Biz ülkemizin uygar insanlarının demokrasi içerisinde huzur ve güven ortamında yaşayıp çalışmasından yanayız. Küçük sermayelerle el emeği, alın teri, göz nuru ile çocuklarımızın rızkını temin eden esnaflarız.' Dedi.
            Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından ise dilek ve temenniler görüşüldü.
tek liste ile gerçekleşen genel kurulda yönetim listesi tanıtıldı.
            Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığına Kemal Cingöz, Yönetim Kurulu asiller listesine Hüseyin Çakmak, Selçuk Gül, Bülent Kanlılar, Mahmut Demirkan, Yıldırım Sain, Hakan Gönay, Yönetim Kurulu yedeklerde ise, Kadir Kaşkaval, Hasan Kocaman, Hüseyin Erkan, Kemal Kutlubay, Saim Kulaklı, Şeref Hasır, Hakkı Can isimleri yer aldı. 
Disiplin Kurulu Asiller listesinde Mehmet Başoğlu, Mehmet Dolbun, Erol Altay Disiplin Kurulu yedekler listesinde ise Onur Taştan, Faruk Nazif Kılıç ve Mustafa Onur Yoruc isimleri yer aldı.
            Denetim Kurulu Asiller listesi ise şu isimlerden oluştu; Ali Şahin, Orhan Özçetin, Şuayip İsmail Büyükvarlık, Denetim Kurulu Yedekler listesi ise; Mutlu Gezer, göksel Çakman, Birol Özbaş isimleri yer aldı. 
            8 Mayıs 2022 Pazar günü kentte bir düğün salonunda gerçekleştirilen Genel Kurulda tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Kemal Cingöz yeniden başkanlığa seçildi.
Barış Karapaça