• Haberler
  • Edirne
  • 'MHP'NİN HEDEFİ GÜNDELİK SİYASAL BAŞARI DEĞİLDİR'

'MHP'NİN HEDEFİ GÜNDELİK SİYASAL BAŞARI DEĞİLDİR'

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Zakir Tercan basın açıklaması yayımladı. Tercan açıklamasında, 'MHP'nin hedefi gündelik siyasal başarı değildir. Milletçe kenetlenmeliyiz. Küresel güçler ve onun işbirlikçilerine fırsat vermeyelim, Altılı masaya ve yancılarına gereken dersi vermeliyiz. Ülkeyi dün olduğu gibi bugün de batılı ülkelere yem etmeyelim.' İfadelerine yer verdi.

'MHP'NİN HEDEFİ GÜNDELİK SİYASAL BAŞARI DEĞİLDİR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

                Tercan yayımladığı basın açıklamasında, MHP'nin gündelik siyasi parti olmadığını aktardı. Ülkücülerin Türk Devleti'nin bekası ve özgürlüğü için canını vermeye hazır olduğunu dile getiren Tercan, 'Ülkücüler bu vatan için canını, kanını vermeye her zaman hazır oldukları bir gerçektir. MHP'nin varlık nedeni; Türk Devletinin bekası, Türk Milletinin özgürlüğü, Vatan-Bayrak sevdasıdır. MHP gündelik siyasi bir parti değil, Türk varlığını binlerce yıllık şanlı geçmişinden geleceğe taşıyacak bu inanç ve mücadele yolunda şehitleri olan yegâne partidir.' Dedi.

Ülkücülerin vatanı, bayrağı ve milleti karşılıksız sevdiğini dile getiren Tercan, vatan için her türlü makamı ellerinin tersiyle ittiklerini, çileye talip olduklarını kaydetti. MHP ve Ülkücülerin her daim Cumhuriyetin ve Cumhuriyeti kuran iradenin sahibi olduğunu vurgulayan Tercan, 'Atatürk ve silah arkadaşlarını hiç bir zaman unutmayan, kabri başlarında duacılardır. Atatürk demek; akıl, bilim, vatan, bayrak, tam bağımsızlık ve ortak değerimizdir. Türkiye varoluşunu o'na borçludur.' Açıklamalarında bulundu.

Milletçe kenetlenmenin gerektiğine değinen Tercan, küresel güçlere ve işbirlikçilerine fırsat verilmemesi gerektiğini ifade etti. MHP'nin kavgasının mal, para kavgası olmadığına dikkat çeken Tercan, MHP'nin Türk'ün egemenlik kılıcı olduğunu kaydetti. MHP İdeolojisinin sıradan kahve sohbetlerinin siyasi malzemesi olmadığını aktaran Tercan, MHP'nin Türkiye'nin geleceği olduğunun altını çizdi.

CHP'yi eleştiren Tercan, 'MHP ne kadar yapıcı ve kucaklayıcı ise, ülkenin ana muhalefet partisi konumundaki CHP'de bir o kadar sorumsuz, savruk ve yıkıcıdır. Çünkü CHP hep teröristlerle hareket eden bir partidir. MHP, Türk Milletinin varlık garantisidir. MHP, Türk Milletinin inanç kaynağıdır. PKK asker öldürdü sustunuz, polis öldürdü sustunuz, kadın öldürdü sustunuz, çocuk öldürdü sustunuz, gelin öldürdü sustunuz, bebek öldürdü sustunuz. Terörle aranıza mesafe koymadınız ve işte insanlıktan çıktınız. İnsanlıktan çıkanın vatandaşlık hakkı sorgulanmalıdır. MHP, Türk milletinin ruhudur. MHP, Türk milletinin sesidir. MHP ihanetin bağrına hançer gibi saplanan iradedir.' İfadelerine yer verdi.

Haber Merkezi