'˜KADINA EL KAL-KA-MAZ' SLOGANIYLA HAZIRLANAN BROŞÜRLER ETUS'TA DAĞITILDI

İçişleri Bakanlığı tarafından kadına şiddetin engellenmesi ve bu konudaki duyarlılığı artırmak amacıyla uygulama gerçekleştiriliyor. Edirne Valiliği tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında '˜Kadına El Kal-Ka-Maz' sloganıyla hazırlanan broşürler kentte ulaşımı sağlayan Edirne Toplu Ulaşım Sistemi(ETUS) otobüslerinde vatandaşlara dağıtıldı.

'˜KADINA EL KAL-KA-MAZ' SLOGANIYLA HAZIRLANAN BROŞÜRLER ETUS'TA DAĞITILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

  Edirne'de '˜Kadına El Kal-Ka-Maz' sloganıyla hazırlanan broşürler kentte ulaşımı sağlayan Edirne Toplu Ulaşım Sistemi(ETUS) otobüslerinde vatandaşlara dağıtıldı. Broşürün amacı kadına şiddetin önüne geçmek ve bu konudaki duyarlılığı arttırmak olarak belirtildi.

Edirne Valiliği'nin koordinesinde gerçekleştirilen , "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede 5 Milyon Erkeğe Bilgilendirme ve Farkındalık Eğitimlerinin Verilmesi" projesi kapsamında "Kadına El Kalkamaz" konulu farkındalık çalışmaları gerçekleştiriliyor.

              İçişleri Bakanlığı tarafından kadına şiddetin engellenmesi ve bu konudaki duyarlılığı artırmak amacıyla çeşitli uygulamalar gerçekleştiriliyor. Edirne Valiliği koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında '˜Kadına El Kal-Ka-Maz' sloganıyla hazırlanan broşürler ETUS'ni kullanan vatandaşlara dağıtıldı. Otobüs içerisinde gerçekleştirilen uygulama dâhilinde vatandaşlar seyahat ederken bilgilendirildi.

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Edirne İl Müdürlüğü Ekipleri tarafından erkek vatandaşlara dağıtılan broşür ile bilgilendirme yapıldı. Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Edirne İl Müdürlüğü personelleri kentteki ve pazardaki erkek vatandaşlara aile için ve kadına şiddetle mücadele çalışmalarının önemi anlatıldı ve bilgilendirme yapıldı.

                Düzenlenen etkinlik çerçevesinde '˜Kadına El Kal-Ka-Maz' sloganıyla hazırlanan broşürlerin dağıtımı gerçekleştirildi. Broşürü okuyan vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduklarını ve duyarlılığın artması için daha fazla çalışma yapılması gerektiğini söyledi.