• Haberler
  • Edirne
  • 'İŞLERİ GÜÇLERİ ACAYİP ACAYİP SENARYOLAR ÜRETİP KAMUOYUNU YANILTMAK'

'İŞLERİ GÜÇLERİ ACAYİP ACAYİP SENARYOLAR ÜRETİP KAMUOYUNU YANILTMAK'

AK Parti İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Nedret Akbulut, Çakmak Barajı Projesi ile ilgili CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu'nun yaptığı açıklamalara yanıt verdi. Akbulut, Trakya Bölgesi'nin GAP projesi olarak adlandırılan bölgede ekonomik ve tarımsal alanda büyümeği etkileyecek olan Çakmak Barajı Projesi'nin musluğunun üreticinin elinde olacağını söyledi.

'İŞLERİ GÜÇLERİ ACAYİP ACAYİP SENARYOLAR ÜRETİP KAMUOYUNU YANILTMAK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Nedret Akbulut, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu'nun Çakmak Barajı Projesi ile ilgili yaptığı eleştirilere cevap verdi.

Akbulut, Trakya Bölgesi'nin GAP projesi olarak adlandırılan Çakmak Barajı Projesi'nin bölgede ekonomik ve tarımsal alanda büyümeği etkileyeceğini kaydetti ve şunları söyledi.

Akbulut; 'Çakmak Barajı ile ilgili konuda CHP Milletvekili Sayın Gaytancıoğlu  baraj suyunu bulandırmakla meşkul olmuş yine. İşleri güçleri acayip acayip senaryolar üretip kamuoyunu yanıltmak. Neymiş efendim çakmak baraj suyunun musluğu sarayın elindeymiş. Saray bu suyu sanayiye akıtacakmış. Torba yasası gereği bu olabilirmiş daha neler neler' ifadelerini kullandı.

CHP'nin olumsuzluk ve algı yaratacak haber paylaşımının sürekli bir hal aldığını belirten Akbulut, bunların doğru olmadığını ve suyun bölge tarımına ait olduğunu aktardı.

Hamzadere Barajı'nin musluğunun üreticilerin elinde olduğunu vurgulayan Akbulut,  Çakmak Baraj'nın musluğunun da  yine üreticilerin elinde olacağını söyledi.

Böyle haberlerle milletin aklını çelmenin doğru olmadığını aktaran Akbulut, olumsuz algı yaratmanın gereksiz bir durum olduğunu kaydetti.

Kumru Öngün