• Haberler
  • Edirne
  • Köpeğine Bebek Gibi Bakan Nurcan Barın'ın Sevgi Dolu Çözümü

Köpeğine Bebek Gibi Bakan Nurcan Barın'ın Sevgi Dolu Çözümü

Nurcan Barın, omurilik rahatsızlığı nedeniyle yürümekte zorluk çeken köpeği 'Paşa'yı bir yıldır bebek arabasıyla gezdiriyor. Edirne'ye İstanbul'dan gezmek için gelen Barın, yaşlı ve hasta köpeğine gösterdiği sevgi dolu ilgiyle dikkat çekiyor.

Köpeğine Bebek Gibi Bakan Nurcan Barın'ın Sevgi Dolu Çözümü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Paşa’nın omurilik rahatsızlığı bacaklarını da etkilediği için çok fazla yürüyemiyor. Paşa'nın 10,5 yaşında olduğunu ve yaşlanmaya başladığını belirten Barın, köpeğinin konforu ve mutluluğu için bir çözüm buldu. Barın, Paşa’yı bebek arabası ile gezdirerek onun rahat etmesini sağlıyor.

Barın, "Paşa'nın rahatsızlığı nedeniyle yürüyememesi bizi üzüyordu. Ona en iyi şekilde bakmak için bebek arabasıyla gezdirmeye başladık. Böylece hem dışarı çıkabiliyor hem de rahat ediyor," diyerek Paşa'ya olan bağlılığını ve sevgisini dile getirdi.

Edirne sokaklarında bebek arabasında gezen Paşa, hem Barın’ın hem de görenlerin yüzünde tebessüm yaratıyor. Nurcan Barın'ın bu sevgi dolu yaklaşımı, hayvan sevgisinin ne kadar derin ve güçlü olabileceğini bir kez daha gösteriyor.

Köpeğine hiç tasma takmadığını aktaran Barın, “Bebek arabasında serbest dolanıyoruz, hiç tasma takmam ben mesela. Paşa'nın rahatı için tasma takmaktan kaçınıyoruz. Bir köpeğin sahibi tarafından sevgi ve özenle bakılması aramızda duygusal bir bağ oluşturdu. Duygu dolu bu duygusal hikaye, Paşa'nın yaşlılığı ve sağlık sorunlarına rağmen, onun yanımızdan ayırmıyoruz. Onun için en iyisini istiyoruz. Bizi böyle görenler şaşkınlıkla karşılıyor” dedi. Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ