Edirne'de 12 bin 930 öğrenciye yemek hizmeti veriliyor

Edirne İl Genel Meclisi'nin mart ayı toplantıları sürüyor. Gerçekleştirilen 3'üncü birleşimde Sosyal Hizmetler Komisyonunun ve Gençlik ve Spor Komisyonunun raporları görüşüldü. Sosyal Hizmetler Komisyonunun raporuna göre İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı toplamda 12 bin 930 öğrenciye yemek hizmetinin verildiği aktarıldı.

Edirne'de 12 bin 930 öğrenciye yemek hizmeti veriliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

               Edirne İl Genel Meclisi Mart ayı toplantılarının 3’üncü birleşimi İl Genel Meclis Başkanvakili Erdoğan Gümilcineli başkanlığında gerçekleştirildi.

                Toplantıda Sosyal Hizmetler Komisyonunun ve Gençlik ve Spor Komisyonunun raporları görüşüldü.

                Sosyal Hizmetler Komisyonunun Öğrenci Verilen Yemek Servisi ile ilgili hazırladığı raporu komisyon başkanı Halil Akdağ okudu.

                Akdağ meclis üyelerine okuduğu raporda, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı olarak okul öncesi öğrencilere verilen yemek hizmetli ile ilgili incelemelerini ve görüşlerini paylaştı.

                İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı toplamda 12 bin 930 öğrenciye yemek hizmetinin verildiğini belirten Akdağ, çalışma yönetmeliğinin 20. maddesi uyarınca, İl Genel Meclisinin 2023 yılı Mart toplantılarında konunun gündeme alınması gerektiği yönünde görüş bildirdi.

                Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Spor Toto Teşkilatı ortaklığı ile yapılan sportif alan ve tesisler hakkında Gençlik ve Spor Komisyonu tarafından hazırlanan raporu ise komisyon başkanı Kutay Özköse okudu.

                Özköse, 2023 yılında her hangi bir tesisin yapılmadığını aktardı ve konunun İl Genel Meclisinin 2023 yılı Mart ayı toplantılarında gündeme alınmasını yönünde görüş bildirdiklerini ifade etti.

Kumru Öngün                                        

KUMRU ÖNGÜN