ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK!

Edirne İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından yurda kaçak yollardan sokulmak istenilen 50 milyonluk uyuşturucu ve kaçak eşyanın yurda girişi engellendi.

TAKİP ET

Edirne İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen 2 operasyonda yurda kaçak yollardan sokulmak istenilen 123 paket içerisinde 100 kilogram uyuşturucu ve binlerce elektronik eşya ele geçirildi.

Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri rekor yakalamaya imza attı. KOM şube müdürlüğü ve narkotik suçlarla mücadele şube ekipleri Kapıkule Sınır kapısından yurda giriş yapan bir TIR'dan şüphelendi.

Bulgaristan üzerinden gelen ve Kapıkule sınır kapısından yurda giriş yapan şüpheli bir tır izlemeye alındı. Adım adım izlenen tır Edirne'den İstanbul'a gitmek üzere Edirne otoban gişelerde durduruldu. Tır dorsesindeki mührün bozulduğu anlaşılınca dorsede arama yapıldı.

Tır içerisinde profil demirler arasına gizlenmiş piyasa değeri 40 milyon lira değerinde 123 paket İçerisinde 100 kilogram skunk maddesi ve suikastlerde kullanılan 3 adet susturuculu tabanca bulundu.
Bir diğer başarılı operasyonda ise farklı marka ve modellerde 16 bin 385 adet elektronik sigara, bin 240 adet sigara kağıdı, 30 bin adet boş Makaron, Marka ve modeli bilinmeyen 2 bin adet gözlük, gümrük kaçağı olarak değerlendirilen yüzlerce malzemeye de ol konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ederken Tır şöförleri ise göz altına alındı.