Öğrenci yurdunda iftar programı düzenlendi

Gülşeni Erkek Öğrenci Yurdu personeli Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen iftarda bir araya geldi.

TAKİP ET

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gülşeni Erkek Öğrenci Yurdu'nda iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftara Yurt Müdürü Mehmet Darı ve Müdür Yardımcısı Mustafa Çakır'ın yanı sıra yurtta görev yapan memur, temizlik personeli, güvenlik görevlileri ve iklimlendirme personeli katıldı.

Yurt yemekhanesinde gerçekleşen iftarda Ramazan ayının önemine vurgu yapılırken birlik ve beraberlik mesajları verildi. İftar programında konuşan Yurt Müdürü Mehmet Darı, “Yurt çalışanları olarak geleceğimizin teminatı gençlerimizin eğitimine önem veriyoruz. Yurtlarımızda konakladıkları esnada kendilerini evlerindeymiş gibi hissetmelerini sağlamak için var gücümüzle çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Bu çalışmaları yerine getirirken görevli personelinde rolü büyük. Personelimizin gayretli ve özverili olması bizleri başarıya taşımada yardımcı olacaktır. Bu vesile ile on bir ayın sultanı Ramazan ayında personelimizle bir araya gelerek bir iftar programı düzenledik. Ramazan ayı birlik ayı, beraberlik ayı. Bu Ramazan'da olduğu gibi bundan sonraki Ramazanlarda da bir arada olmak dileğiyle herkese hayırlı Ramazanlar” dedi.

Kuzucu'ya veda

Düzenlenen iftar programı öte yandan veda yemeğine de dönüştü. İftara katılan personellerden Ayhan Kuzucu 25 yıllık görev süresinin ardından emekliye ayrılmak üzere çalışma arkadaşları ile son kez bir araya geldi. İdareci ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Kuzucu, “25 yıldır görev yaptığım kurumuma veda ediyorum. Vakit emeklilik vakti. Bu süre zarfından birlikte çalıştığım siz değerli mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ