KAVACIK VE DEREKÖY KONFORLU BİR ULAŞIMA KAVUŞACAK

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde çalışmaları devam eden Kavacık ve Dereköy yol çalışmaları aralıksız sürüyor. AK Parti Uzunköprü İl Genel Meclis Üyesi Nedret Akbulut, yol çalışmaları ile vatandaşların daha rahat ve konforlu bir ulaşıma kavuşacağını söyledi.

TAKİP ET
Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Kavacık ve Dereköy arasındaki yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. AK Parti Uzunköprü İl Genel Meclis Üyesi Nedret Akbulut sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda çalışmaların devam ettiğini yol yapım çalışmaları tamamlandığında vatandaşların konforlu bir ulaşıma kavuşacağını ifade etti.
Çalışmaların yapıldığı alanda bilgi alışverişinde bulunarak açıklamalarda bulunan AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Akbulut, bölgeye uzun ömürlü beton yol yapıldığını söyledi.
Akbulut, 'Kavacık ve Dereköy arasındaki 3 buçuk kilometrelik yol çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmalar hakkında konunun muhataplarından bilgi aldık. Artık yollarımız beton yol olarak yapılacak ve uzun yıllar vatandaşlarımıza hizmet edecek.' Dedi.
Beton yolun aşınması ve dayanımı daha geç gerçekleşiyor. Daha düşük maliyetle uygulanan beton yolda asfaltta kullanılan ithal petrokimya malzemeler yerine yerli kaynaklar kullanılıyor.