KADES UYGULAMASININ YAYGINLAŞMASI İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ve Edirne Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uzmanları, Kadın Destek Uygulaması(KADES) kapsamında Sosyal Dayanışma Merkezleri (SODAM)'a ziyaret etti.

TAKİP ET

Kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında Sosyal Dayanışma Merkezleri (SODAM)'a yönelik bilgilendirme çalışmalarında bulunuldu. SODAM içerisinde bulunan kreşe sürpriz bir ziyaret gerçekleştirilen ekipler çocuklarla sohbet etti.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince kadına yönelik şiddetin azaltılması, KADES programı hakkında toplumsal duyarlılık ve bilincin arttırılması programının tanınırlığı ve yaygınlaştırılması amacıyla; Edirne İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan yerlerde yaşayan kadınlara, Edirne Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uzmanları ile birlikte KADES uygulamasının tanıtımı, eğitiminin verilmesi ile vatandaşların görebileceği alanlara KADES afişleri asılarak çeşitli bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi. Barış Karapaça