• Haberler
  • Edirne
  • ZEYNEP KIZ ÖĞRENCİ YURDU 5 YILDIZLI OTEL KONFORUYLA ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR

ZEYNEP KIZ ÖĞRENCİ YURDU 5 YILDIZLI OTEL KONFORUYLA ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR

Üniversitelerde 2022-2023 eğitim sürecinin başlamasıyla birlikte Edirne'nin 5 yıldızlı otel konforunda öğrencilere hizmet veren Edirne Zeynep 3-4-6 kız öğrenci yurtlarında yüzde 80 oranında doluluk ile öğrencilere hizmet veriyor. Ailelerin güvenle evlatlarını bıraktığı ve tüm şartların sağlandığı Zeynep kız öğrenci yurdunda kayıtlar devam ediyor.

ZEYNEP KIZ ÖĞRENCİ YURDU 5 YILDIZLI OTEL KONFORUYLA ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

            Üniversite tercihlerinin yapılmasıyla birlikte öğrencileri yurt telaşı sardı. Kız öğrenci yurdu olarak Edirne'de faaliyet gösteren Zeynep Kız Öğrenci Yurtları 6 şubesiyle her yıl olduğu gibi yine tüm hazırlıklarını tamamlamış bir şekilde Üniversitesi öğrencilerini bekliyor. Kız öğrencilerin gönül rahatlığıyla tercih edeceği kaliteli, konforlu ve güvenli olması nedeniyle oldukça fazla talep gören Zeynep Kız Öğrenci Yurtları yeni dönemde kayıt dönemine başladı.
            Öğrencilere ev konforunda hizmet sunuluyor
                Zeynep Kız Öğrenci Yurdu İşletme Sahibi Sabri İba, 'Konum olarak şehir merkezinde yer alan bir yurt olması nedeniyle de çok tercih edilen Zeynep Kız Öğrenci Yurtları Ayşekadın yerleşkesine, alışveriş merkezi, otobüs duraklar ve sosyal alanlara yakın bir alanda yer aldığını belirtti.
           
İşletme Sahibi Sabri İba, '2005 yılından bu yana kendini sürekli yenileyen, sunduğu hizmetin kalitesini arttırarak sürdüren kurumun anne eli değmiş kadar lezzetli yemekleri, yüksek güvenliği ile anılması ve ulaşım kolaylığı fark yaratıyor. Ailelerin çocuklarını emanet edecekleri yurtlarımızda en yüksek önceliğimiz güvenlik, lezzetli yemeklerimiz ve personelimizin oluşturduğu aile ortamı sıcaklığı. Birinci sınıf işletmesiyle olduğu kadar referansıyla da markalaşmış özel ve ayrıcalıklı bir kuruluş olmamız ailelerin bizlere güven duymasın' sağlıyor. Tüm binalarımız profesyonel uzmanlarımız tarafından öğrencilerimize evlerindeki rahatlığı sağlamak amacıyla her detay düşünülerek tasarlanmış olup deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmiştir. Türkiye'nin ve dünyanın pek çok yerinden gelen farklı kültürlere sahip öğrencileri barındırarak ev sahipliği yapan yurtlarımızda her yıl olduğu gibi yeni dönemde de tüm pandemi önlemlerimizi almış bir şekilde öğrencilerimizi bekliyoruz." Dedi.
               Zeynep Kız Öğrenci Yurdu İşletme Sahibi Sabri İba, ailelerin çocuklarıyla ilgili barınma, güvenlik ve sağlık konularındaki endişelerini yok edecek uygulamalar geliştirerek öğrencilerin taleplerini taahhüt edildiği şekilde karşılayan Zeynep Kız Öğrenci Yurtlarına kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler edirnezeynepkizyurtlari.com web sitesinden detaylı bilgi atabileceklerini söyledi.
                'Öğrencilerimizin yükünü hafifletmek için tüm sorumluluğu üstleniyoruz'
                Zeynep Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Süreyya Güvenç, Üniversitelerin kayıt süreçlerinin başlamasıyla yurt kayıtlarında yoğunluk oluştuğunu belirtti.
                Yurt Müdürü Güvenç, 'Yurtlarımızda kayıtlarımız çok hızlı ilerliyor. Üniversitelerde kayıt süreci ile birlikte inanılmaz bir yoğunluk oluştu. Şubelerimizden birisinde yüzde 80 doluluk var. Geçen sene online eğitimle kayıt yaptırıp gelemeyen öğrenciler var bu senede kayıt yaptıracaklar var. Biz öğrencilerimizin yükünü hafifletmek için tüm sorumluluğu üstlenerek hizmet veriyoruz. Her odamızda mutfak ünitesi var. Kahvaltı ve akşam yemeği var. Oda temizliği de bize ait. Öğrencilerimizden beklediğimiz tek şey ders çalışmaları. Zaten öğrencilerimizin burada kendilerini evlerinde hissetmeleri için rahat ve konforlu rahat bir ortam sağlama çabasındayız. Edirne'de güvenle çocuklarını emanet edebilecekleri bir yurt olarak hizmet veriyoruz. Ailelerin içi rahat olsun çocuklarını gönül rahatlığıyla gönderebilirler.' Şeklinde konuştu.
Kumru Öngün