Yılbaşı öncesi 200 litre etil alkol ele geçirildi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri yılbaşı öncesi piyasaya sürülmek için hazırlanan yaklaşık 200 litre etil alkol ele geçirdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yılbaşı öncesi 200 litre etil alkol ele geçirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda yılbaşı öncesinde piyasaya sürülme hazırlığında olan yaklaşık 200 litre sahte içki ele geçirildi.

KOM ekipleri yılbaşı öncesi gerçekleştirdiği operasyonlarla sahte içkiye geçit vermedi. Ekipler tarafından yapılan 2 ayrı operasyon neticesinde yaklaşık 200 litre etil alkol, 600 adet şişe kapağı, 48 adet içi boş cam içki şişesi, 2 adet yabancı menşeili bandrolden oluşan gümrük kaçağı olarak değerlendirilen ürünler ele geçirildi.

KOM ekiplerince yapılan ilk operasyonda, YD isimli şahsa ait adreste yapılan aramada, toplam daralı ağırlığı 75,350 kg etil alkol, 48 adet içi boş cam içki şişesi, 600 adet şişe kapağı ve 2 adet yabancı menşeili bandrolden oluşan gümrük kaçağı olarak değerlendirilen ürünleri ele geçirdi. Konuyla ilgili adli makamlarca soruşturma devam ediyor.

KOM ekiplerince yapılan ikinci operasyonda ise mahkeme kararına ilişkin bir adreste yapılan aramada, 50 litre etil alkol ve 24 litre el yapımı içkiden oluşan ürünler ele geçirildi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ