• Haberler
  • Edirne
  • Yılbaşı hediyesi olarak Kokina çiçeğinin ön plana çıkıyor

Yılbaşı hediyesi olarak Kokina çiçeğinin ön plana çıkıyor

2023 yılının bitmesine kısa bir süre kala Edirne'deki çiçekçilerde hareketlilik yaşanmaya başladı. Üretimi ve işçiliği için büyük çaba harcanan ve şans çiçeği olarak adlandırılan Kokina çiçeği yılbaşı hediyelerinde birinci sırada yer alıyor.

Yılbaşı hediyesi olarak Kokina çiçeğinin ön plana çıkıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni yıla saatler kala vatandaşlar sevdiklerine hediye vermek için Kokina çiçeğini tercih ediyor.

Yeşil yapraklı ve üzerindeki kırmızı tanecikleri ile dikkat çeken Kokina çiçeğinin ormanda yetişen ve yaprakları dikenli olan bir çiçek olduğunu belirten çiçek satıcısı Aykut Yaman, büyük emek harcanarak hazırlanan bu çiçeğin en çok tercih edilenler arasında yer aldığını ifade etti.

Yaman, yeni yılda yeni başlangıçların önemli olduğuna değindi.

Son zamanlarda, özellikle yılbaşı hediyesi olarak Kokina çiçeğinin ön plana çıktığını söyleyen Yaman, “Kokina Çiçeği. Renkleriyle göz kamaştıran ve zarafetiyle büyüleyen Kokina Çiçeği, bu yıl sevdiklerinize duygu dolu bir hediye sunmak isteyenlerin favorisi haline geldi. Öncelikle, bu çiçek türü enerji dolu ve pozitif bir yeni yılın simgesi olarak kabul ediliyor. Her bir çiçek, bir dolu umut ve güzel dilekleri içinde barındırıyor. Bu yüzden, sevdiklerinize verdiğiniz değeri ve onlara duyduğunuz sevgiyi en güzel şekilde ifade etmek için harika bir seçenek. Ayrıca, Kokina Çiçeği'nin estetik güzelliği, evinizi veya ofisinizi süslemek için ideal bir tercih. Canlı renkleriyle ortama neşe ve enerji katması, sadece yeni yıl değil, tüm yıl boyunca güzel bir atmosfer yaratmanıza yardımcı olacak.” Dedi.

KUMRU ÖNGÜN