Yeşilay'da Başkan Bayrak güven tazeledi

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Edirne Şubesi 5. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Müzekkâ Bayrak Şube Başkanlığına yeniden seçildi.

Yeşilay'da Başkan Bayrak güven tazeledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Yeşilay Şubesi toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurula; Türkiye Yeşilay Cemiyeti Bölge Koordinatörü Sebahattin Bilgiç, Edirne Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yence, Mevcut başkan Müzekkâ Bayrak ve Edirne Yeşilay Şubesi üyeleri katılım sağladı. Yoklamanın alınması ile başlayan genel kurul, Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti.

Daha sonra ise kongre başkanlık divanı seçimi, son 3 yıl şube faaliyetlerinin okunması, şube denetim kurulu raporunun okunması, başkan/yönetim kurulu/denetim kurulu/genel merkez delegesi için asil ve yedek üyelerin tekliflerinin alınması ve listelerin oylanması gerçekleştirildi.

Edirne Yeşilay Şube Başkanlığı görevine yeniden seçilen Edirne Yeşilay Şubesi Başkanı Müzekkâ Bayrak, Yeşilay Edirne Şubesi olarak, vatandaşların bağımlılıklardan uzak kalarak hayata dair umutlarını yeşertmeyi  ve her ailede en az 1 Yeşilay gönüllüsü bulunmasını hedeflediklerini ve bu yolda çalışmalarımızı sürdürdüklerini söyledi.

Kötü alışkanlıklara ve bağımlılıklara karşı olmak, gençleri her türlü bağımlılıktan uzak tutmak, sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla mücadelelerinin sürdüğünü söyleyen Bayrak, Edirne Yeşilay Şubesi olarak; Tütün, Alkol, Madde, Kumar ve Teknoloji bağımlılıklarına dikkat çekerek, ‘yediden yetmişe her kesim için sağlıklı yaşam’ parolası ile görev ve sorumlulukların bilinciyle her hafta; seminerler, eğitimler ve farklı etkinlikler ile çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Bu faaliyetleri gerçekleştirirken başta Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkez ve Edirne Valili olmak üzere İldeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının desteğini aldıklarını söyleyen Bayrak,  "Bağımlılıklar ile mücadele çalışmalarımızda bizlere destek olan kamu kurum ve kuruluşlarına da ayrıca teşekkür ediyorum. Başkanlığımın 2. döneminde yönetim kurulumuz, Yeşilay Üyelerimiz ve Yeşilay’a destek verenler ile hep birlikte el ele vererek, bağımlılıklar ile mücadele kapsamında daha nice güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Geleceğimiz ve Çocuklarımız için bağımlılıklardan uzak bir yaşam için Yeşilay hakkında bilgi almak isteyen, bağımlılıklar ile mücadele çalışmaları kapsamında bizlere destek olmak isteyen herkesi Edirne Yeşilay Şubesine davet ediyorum " ifadelerine yer verdi.

Edirne Yeşilay Şubesi tarafından gerçekleştirilen 5. Genel kurulu sonuç listesinde; Başkanlığa Müzekkâ Bayrak (İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı), Yönetim Kurulu Üyeliğine; Fatih Erel (Mali Müşavir), Zeynep KAYA Demirtaş (İl Müftü Yardımcısı), Ümran Güzey (İş İnsanı) ve Cemal Seçkin) (Endüstri Mühendisi) getirildi.

Haber Merkezi                                 

HABER MERKEZİ