Yeniden Refah Partisi, aday tanıtım toplantısı düzenledi

Yeniden Refah Partisi Edirne milletvekili adaylarını düzenlediği toplantı ile tanıttı. Toplantıya katılan 3 milletvekili adayı yaptığı konuşma ile hayata geçirmeyi düşündüklerini anlattı.

Yeniden Refah Partisi, aday tanıtım toplantısı düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıda konuşan milletvekili adayı Hakan Çalışkan, 23 Kasım 2018 tarihinden bu yana aynı çizgide çalışmaya devam ettiklerini ve yaklaşan seçimler öncesi çalışmaları hızlandırdıklarını ifade etti.Tarihi bir sorumluluk aldıklarını söyleyen Çalışkan, 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde tüm siyasi partilere başarılar diledi.

Millet İttifakı’na eleştirilerde bulunan Çalışkan, “Bir tarafta 7 benzemez ortağın bir araya gelerek kurdukları millet ittifakı, diğer tarafta ise aynı mukaddesat yolunda ilerleyen, Yeniden Refah Partisi olarak bizim de içinde yer aldığımız 4 partinin oluşturduğu Cumhur ittifakı vardır. Başından beri niyetimiz bu seçimlere Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığında tek başımıza girmekti. Lakin gelinen süreçte karşı cephede yer alan birbirinden farklı görüşlerin bir araya gelerek, ülkemizin maddi ve manevi kazançlarına göz dikmeleri, bizim kırmızıçizgimiz diye tanımladığımız birçok manevi konuda tahribata gidecek olmaları ve bu konuda yaptıkları söylemlerden dolayı bizleri cumhur ittifakı saflarına katılmayı zorunlu kılarak, tarihi bir sorumluluk almaya mecbur etmiştir” ifadelerine yer verdi.

Mecliste milletin sesini çok daha etkili bir şekilde duyuracaklarını söyleyen Çalışkan, “ 7’li karanlık masaya ülkeyi ve milleti teslim etmemek için ve bu yedili masanın iş başına gelmesine vesile olmamak için Cumhur İttifakı içerisinde yer aldık.  Hayra motor, şerre fren olma fonksiyonumuzu mecliste çok daha güçlü bir şekilde yerine getireceğiz Mecliste milletimizin sesini çok daha etkili bir şekilde duyuracağız” dedi.

            Milletvekili adaylarından İsmail Oral amaçlarının güzel bir seçim süreci geçirmek olduğunu belirtti. Milletvekili adayı Tugay Sütcan Yeniden Refah Partisi olarak sloganlarının önce ahlak ve maneviyat olduğuna dikkat çekti. Gençlere örnek olmak istediğini ifade eden Sütcan, "Genç kardeşlerime hüsnü misal teşkil edip güzel örnek olmak istiyorum. Genel Başkanımız Doktor Fatih Erbakan’ın uygun görmesiyle Edirne 2. Sıra Milletvekili adayı oldum. 14 Mayıs seçimlerinin milletimize ve devletimize hayırlı olmasını diliyorum. Yeniden Refah Partisinin Cumhur İttifakı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN