• Haberler
  • Edirne
  • Yaşamını yitiren iki genç için mevlit programı düzenlendi

Yaşamını yitiren iki genç için mevlit programı düzenlendi

​​​​​​​Edirne'de geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren gençler için mevlit programı düzenlendi.

Yaşamını yitiren iki genç için mevlit programı düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren gençler için mevlit programı düzenlendi.

Yeniimaret Mahallesi sakinlerinden Beykan Poturlu geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetmişti. Petek Aksak ise boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülmüştü.

Mahalle muhtarlığı tarafından iki genç için mevlit programı düzenlendi.

Mithatpaşa Ortaokulu'nun bahçesinde düzenlenen programa katılım yoğun oldu. Programa Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, il genel ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Mevlit programına gelenleri Yeniimaret Mahalle Muhtarı Neslihan Dönmez Dürüktaş ve azalar karşıladı. Hayatını kaybeden gençlerin aileleri duygu dolu anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Mahalle sakinlerinden merhume Petek Aksak ile merhum Beykan Poturlu başta olmak üzere Yeniimaret mahallesinden Ahret'e intikal etmiş tüm ölmüşlerin anısı ile bereketli yağmurlar için mevlit okuttuklarını söyleyen Yeniimaret Mahalle Muhtarı Neslihan Dönmez Dürüktaş, Mevlidi mahalle sakinlerinin katkıları ile birlik,beraberlik ve dayanışma içerisinde yaptıklarını ifade etti.

Bu hayır organizasyonunda maddi manevi emeği geçen herkesten Allah razı olsun diyen Dürüktaş, mevlide katılarak kendilerini yalnız bırakmayan konuklara teşekkür etti.

Dilek Şahin