Yardım kampanyasına katılan gönüllüler yaraların sarılmasına katkı sağlıyor

Deprem bölgesine yönelik gerçekleştirilen yardım kampanyaları devam ediyor. Edirne Mimar Sinan Spor Salonu'nda oluşturulan yardım toplama merkezinde gönüllüler gece gündüz demeden çalışmalara destek veriyor. Yardım toplama merkezinde çalışmalara gönüllü olarak katılan 11 yaşındaki Fatih Yıldırım, depremzedelerin yaralarının sarılmasına katkı sağlıyor.

Yardım kampanyasına katılan gönüllüler yaraların sarılmasına katkı sağlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet tarihinin en büyük depremlerinden merkez üssü Kahramanmaraş olan ve büyük yıkıma neden olan felaketin ardından yardım kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Deprem bölgesindeki yaraların sarılması için tüm Türkiye’de gerçekleştirilen kampanyalara gönüllülerden de destek geliyor. Edirne Mimar Sinan Spor Salonu’nda oluşturulan yardım toplama merkezinde gönüllüler gece gündüz demeden depremzedelerin yaralarını sarmak için uğraş veriyor.

Mimar Sinan Spor Salonu’ndaki yardım toplama merkezinde çalışmalara gönüllü olarak katılan 11 yaşındaki Fatih Yıldırım, "Buraya gönüllü olarak geliyoruz. Burada hep birlikte çalışıyoruz bazen eve bile gidemiyoruz. Tır geliyor kolileri taşıyoruz. Depremzedeler buraya geliyor onlara burada yardımcı oluyoruz isteklerini yazıyorlar onlara veriyoruz. Burada hep beraber birlik olmaya çalışıyoruz. Burada olmaktan ve onlara yardım etmekten dolayı kendimle gurur duyuyorum. Beni görenler senin yaşındakiler gidip eğleniyorlar sen hep burada çalışıyorsun diyorlar onlara da açıklıyorum nedenlerini. Burada tırlar geliyor bazen tırlardan kolileri indiriyoruz bazen tırlara koli yüklüyoruz. Liste ile gelenler ihtiyaçlarını istiyor onları veriyoruz" dedi.