Veteran Basketbol Turnuvası heyecanı sona erdi

Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan'dan 32 takım ve 250'ye yakın sporcunun katıldığı 'Uluslararası Veteran Basketbol Turnuvası' sona erdi.

Veteran Basketbol Turnuvası heyecanı sona erdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de ilk defa yapılan Uluslararası Veteran Basketbol Turnuvası sona erdi. Mimar Sinan ve Edirne Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuvanın final karşılaşmaları heyecanlı şekilde başladı.

Turnuva koordinatörü Aladdin Tatlıdede, yaptığı açıklamada, Edirne’de basketbol organizasyonunu yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Tatlıdede, sporcuları kentte çok güzel ağırladıklarını ve Edirne halkının çok özen gösterdiğini belirtti.

Turnuvanın sona erdiğini takımların kupalarına kavuştuğunu aktaran Tatlıdede, “ final müsabakalarımız sona erdi. İlk günden bugüne çok heyecanlaydı. Turnuvanın başından beri çok keyif alarak maçları tamamladık. Edirne halkının misafirperverliği bizim için çok güzel ve anlamlıydı. Burada olmaktan çok keyif aldık.” Dedi.

10 yıldır basketbol turnuvaları düzenlediğini belirten Tatlıdede, “basketbolda 7 ‘den 70’e herkese hizmet ediyoruz. Burada eskiden profesyonel oynamış, basketbolu bırakmış kadın ve erkek basketbolculara veteran turnuvası adı altında dünyada yapılan organizasyonlarda yapılan müsabakalar gerçekleştiriyoruz. Veteran basketbol turnuvalarını Türkiye’nin çeşitli yerlerinde yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

Edirne’de turnuva düzenledikleri için mutlu olduklarına değinen Tatlıdede, “final müsabakaları bitti ve herkes evine çok mutlu şekilde dönüyor. Bizim için önemli olan herkesin turnuvadan mutlu ayrılması. Bunu başardığımıza inanıyoruz çok güzel bir müsabaka oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”  İfadelerini kullandı. Dilek Şahin