İba,  Edirne kuş sevdalılarına destek olacak

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba,  Ötücü ve Uçucu Kuşları Yetiştirenler Derneği Başkanı Ayhan Koca ve dernek üyelerini ziyaret etti.

İba,  Edirne kuş sevdalılarına destek olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gün boyu gerçekleştirdiği ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinleyen İba, çeşitli dernek ve kurum kuruluşları da ziyaret ediyor. Ziyaretlerde ilgiyle karşılanan İba, Edirne'de hayata geçirmeyi düşündükleri projeleri anlatarak vatandaşları ve esnafı bilgilendiriyor.

Bu çerçevede Edirne Ötücü ve Uçucu Kuşları Yetiştirenler Derneği Başkanı Ayhan Koca ve kuş sevdalısı vatandaşlarla bir araya gelen İba, onların taleplerini dinleyerek bilgi aldı.

Kuş mezatlarına katılıp derneğin geleneğine eşlik eden İba, fikir alışverişinde bulunarak yeni projelerle ilgili görüşerek beklentilerini sordu.

KUŞ SEVDALILARINA DESTEK PROJE SÖZÜ VERDİK

Karşılıklı sıcak ve samimi sohbet eşliğinde geçen ziyarette kentte hayata geçirmeyi düşündükleri çalışma ve projeleri anlatan İba,  Edirne’mizin kuş sevdalılarına destek olacak projeler için sözümüzü verdik!

Şehrimizde herkese, her kesime kulak vermeye; her bir hemşehrimizin ihtiyaç ve dileklerine çözüm üretmeye devam edeceğiz Dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten  Ötücü ve Uçucu Kuşları Yetiştirenler Derneği Başkanı Ayhan Koca, İba ve beraberindeki heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılarının devamını diledi. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ