Vatandaşlar güneşin keyfini çıkarttı

Kentte etkili olan soğuk hava yerini güneşe bıraktı. Balkanlardan gelen ve etkili olan dondurucu soğukların ardından güneşli hava vatandaşların yüzünü güldürdü.

Vatandaşlar güneşin keyfini çıkarttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de Balkanlardan gelen soğuk ve karlı havanın etkisiyle evlerinden dışarıya çıkmayan vatandaşlar, güneşli havayı görünce cadde ve sokaklara akın etti.

Gece saatlerinde hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü kentte, sabah saatlerinde de dondurucu soğuklar etkili oldu. Öğlen saatlerinde soğuk havanın yerini güneşli havaya bırakmasıyla birlikte evlerine çekilen vatandaşlar dışarıya çıktı. Havanın ısınmasıyla ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar güneşin tadını çocuklarıyla birlikte çıkartı.

Kentin eş işlek cadde ve sokaklarına akın eden vatandaşların ilk tercihi Saraçlar Caddesi oldu. Kuşlara yem atan vatandaşlar banklarda güneş keyfi yaptı. Edirne’de iki gün boyunca etkili olan kar yağışının yerini güneşe bırakmasıyla birlikte vatandaşların yüzü güldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre  güneşli havanın etkisi ile 10 derece olan hava sıcaklığının hafta sonu tekrardan düşmesi ve karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Barış Karapaça