Vali Kırbıyık, makamında ziyaretleri kabul etti

Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık,  Edirne Saros Turizm Merkezi Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Süleyman Paçaman ve beraberinde birlik üyelerini, Hak-İş Sendikası İl Başkanı İsmail Kurtuluş ve yönetimini, Öz Sağlık İş Sendikası Edirne Şube Başkanı Emre Promet ve yönetimini, Fenerbahçe Edirne Yüzme Şubesi Antrenörü Onur Kaplan ve sporcularını makamında ağırladı.

Vali Kırbıyık, makamında ziyaretleri kabul etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, makamında misafirlerini ağırladı. Edirne Saros Turizm Merkezi Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Süleyman Paçaman ve beraberinde birlik üyeleri, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul seçimleri sonucu göreve gelen Hak-İş Sendikası İl Başkanı İsmail Kurtuluş ve yönetimi, Öz Sağlık İş Sendikası Edirne Şube Başkanı Emre Promet ve yönetimi, Fenerbahçe Edirne Yüzme Şubesi Antrenörü Onur Kaplan ve sporcuları Vali Kırbıyık’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 Misafirlerini kabul ederek makamında ağırlayan Vali Kırbıyık, faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili bilgi alarak çeşitli değerlendirmelerde bulundu.Vali Kırbıyık, makamında ziyaretleri kabul ettiVali Kırbıyık, makamında ziyaretleri kabul etti

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ