UZUNKÖPRÜ'DE NAMAZ KILMAK 3 TL

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde yeni hizmete giren şehirlerarası otobüs terminalinde çocuk bakım odası ve ibadethanenin girişlerinin ücretli olması şaşkınlık yarattı. Otogarda bulunan çocuk emzirme alanı ve mescide girişlerin 3 TL olarak ücretlendirilmesi vatandaşların da tepsine neden oluyor.

UZUNKÖPRÜ'DE NAMAZ KILMAK 3 TL
TAKİP ET Google News ile Takip Et

                AK Parti Uzunköprü ilçe başkanlığı tarafından yapılan esnaf ziyaretleri kapsamında Edirne'nin Uzunköprü ilçesine açılan otogarda bulunan esnaflar ziyaret edildi. Uzunköprü Belediyesi tarafından işletilen otogardaki tuvaletlerin yanı sıra çocuk emzirme ve mescid alanlarında da ücret alınıyor.

 Çocuklu aileler ve ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar şaşkınlıkla 3 lira gibi bir ücret ödemek zorunda kalıyor.

                'Mescid' e ulaşmak için turnikeden geçip, ücret ödemek gerekiyor'

                AK Parti Uzunköprü ilçe başkanlığının esnaf ziyareti sırasında esnafların dile getirmesiyle açıklamalarda bulunan AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Önder Kuruşar, şunları kaydetti; 'Bugün Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile Uzunköprü otogarına ziyarette bulunduk.  Türkiye'nin hiçbir yerinde olmayan uygulama ile karşılaştık. Uygulamada Çocuk bakım odası ve Mescid' e ulaşmak için turnikeden geçip, ücret ödemek gerekiyor. İbadet özgürlüğünü kısıtlayıcı bu uygulamanın en kısa sürede kaldırılmasını umuyor, bu düşüncesizce tavrı kınıyoruz.'