Üzün, muhtar adaylığını duyurdu

Tunca Avcılık ve İhtisas Derneği Başkanı ve Güvenlik İş İl Temsilcisi Fahri Üzün, martta yapılacak seçimler için Atatürk Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu duyurdu.

Üzün, muhtar adaylığını duyurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Belediye Meclisi tarafından alınan kararla Şükrüpaşa Mahallesi artan nüfus yoğunluğundan dolayı 3 mahalleye bölündü.

Mart ayında yapılacak 2024 yerel seçimleriyle birlikte Şükrüpaşa Mahallesi’ne Atatürk ve Cumhuriyet Mahalleleri eklenecek. Atatürk Mahallesi'nden Muhtar Adayı olduğunu duyuran Fahri Üzün, ben değil biz anlayışı ile bu göreve talip olduğunu söyledi.

Edirne merkeze bağlı Büyükdöllük Köyü doğumlu 50 yaşındaki Fahri Üzün, muhtarlık için kolları sıvadı. Birçok kurumda güvenlik görevlisi olarak çalışan ve Tunca Avcılık ve İhtisas Derneği Başkanı, Güvenlik İş İl Temsilcisi Üzün,  15 yıldır ikamet ettiği Şükrüpaşa Mahallesi'nin 3'e bölünmesinin ardından Atatürk Mahallesi'ne muhtar olmak için çalışmalara başladı.

Mahallenin sorunlarını bilen birisi olarak örnek mahalle  sloganıyla yola çıktıklarını aktaran Üzün, bu güne kadar yapılmamış ve eksik olan ne varsa onları tek tek tespit edip çalışmalara başlayacaklarını ve yeni projelerle mahalle sakinlerinin karşısına çıkacaklarını ifade etti.

Ben değil, biz anlayışı ile bu kutsal göreve talip olduklarını belirten Üzün, mahalle sakinlerinin desteğini beklediklerini söyledi. Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN