'Ülkü Ocakları Milletinin Yanında'

Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Olgun Birbey Şahinbaş, Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Keşan İlçe Başkanlığı'nın yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Şahinbaş, ayrıca sosyal medya üzerindeki iddialara da yanıt verdi.

'Ülkü Ocakları Milletinin Yanında'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın deprem yaşandığı andan itibaren tavrının ortada olduğuna değinen Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Olgun Birbey Şahinbaş,"Liderimizin emriyle Ülkü Ocakları İl ve İlçe Teşkilatları ellerindeki imkanların tamamını seferber etti ve hâlâ seferber etmeye devam etmektedir. Lakin, birileri çıkıp utanmadan, fütursuzca ve şuursuzca düşünmeden diyor ki;"Devlet BAHÇELİ nerede?" Biz de onun evlatları diyoruz ki; Ülkücü Hareketin Lideri Devlet BAHÇELİ Beyefendi'nin, Ülkü Ocakları’ndaki binlerce evladı orada ve orada olmaya devam edecek!" ifadelerine yer verdi.

MHP Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın da ifade ettiği gibi “Bölgeyi en son Bozkurtlar terk edecek diyen Şahinbaş, "O da en son ihtiyaç sahibinin tek bir ihtiyacı kalmadığında" dedi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ