ÜLKÜ OCAKLARI İL YÖNETİM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı kentte bulunan bir restoranda il yönetim tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

ÜLKÜ OCAKLARI İL YÖNETİM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkü Ocakları İl Başkanlığında İl Başkanlığı görev devir tesliminin ardından Başkanlık görevine atanan Ülkü Ocakları İl Başkanı Sertan Deniz, kentte bir restoranda yeni il yönetimini tanıtmak için basın toplantısı gerçekleştirdi.
Toplantıya Ülkü Ocakları İl Başkanı Sertan Deniz, il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Gerçekleştirilen il tanıtım toplantısında konuşan Edirne Ülkü Ocakları Başkanı Sertan Deniz, "14 Nisan 2022 tarihinde devraldığımız görevimizde; bugün Edirne'de sırt sırta beraber görev yapacağımız ekibimizin tanıtım ve tanışma günü. Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı olarak üstlendiğim görevin zor ve çetin olduğunun bilincindeyim. Bu görev, yıllardan beri yaptığım gibi davamıza ve partimize var olan hizmetlerimin Üst seviyesindeki çalışma hırsım ve azmim ile devam edecektir" dedi.
                İl merkezi ve 8 ilçede oluşumların tamamlandığını ülkü ocağı olmayan ilçelerde de en kısa sürede oluşumların tamamlanacağını belirten Deniz, "Öncelikli olarak il merkezimizde ve 8 ilçemizde oluşumlarımızı ayrıca yönetimlerimizi tamamladık. Yöneticilerimizin, her ilçemizden ve büyük köy merkezlerinden olmasına çaba gösterdik. Şimdiki hedefimiz, Ülkü Ocağımız olmayan ilçelerimizde Ocak Başkanlarımızı seçerek en kısa sürede yapılanmalarımızı tamamlayarak İlçe Ocaklarımızı açmak olacaktır. Ben ve ekibim bu konuda çalışmalarımızı gece gündüz ayrımı yapmadan sürdürmekteyiz. Planlamalarımızda 2 ay gibi bir sürede 4 İlçe Ocak Başkanlığımızı açacağımıza olan inancımız tamdır" ifadelerine yer verdi.
Kumru Öngün