Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nden Anneler Günü etkinliği

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanlığı üyeleri, Anneler Günü etkinliğinde bir araya geldi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nden Anneler Günü etkinliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanlığı tarafından Anneler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlik dolayısıyla bir araya gelen TEMAD üyeleri, hem sohbet etti hem de eğlenceli zaman geçirme fırsatı buldu.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş, TEMAD Edirne ailesi olarak Anneler Günü’ne özel açık hava toplantısında bir araya geldiklerini ve güzel bir gün geçirdiklerini ifade etti.

Şehit anneleri başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Bildiş, etkinliğin 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçim nedeniyle erken yapıldığına değindi.

Annelerin çocukları ve ailesi için gösterdiği fedakârlık ve özverinin her zaman takdire şayan olduğunu belirten Bildiş,  “Özellikle bizler geçmişte icra ettiğimiz meslek nedeniyle çoğu zaman eşlerimizi çocuklarımızla yalnız bırakmışızdır. Ama onlar her zaman dimdik ayakta durarak aile kavramını ön planda tutarak çocuklarımıza iyi bir eğitim ve gelecek sağlayabilmek için çabalamıştır. Annelere olan minnettarlık hiçbir bedelle ölçülemez. Şehit annelerini de bu özel günde unutmamak gerekiyor. Şehit Anneleri için bir taraftan hüzün, bir taraftan da oğullarıyla gurur ve onur duydukları anneler günün değeri çok daha farklı. Onlar yetiştirdikleri bu örnek değerlerimiz evlatlarını çekinmeden vatan, millet, bayrak, devlet için göreve uğurladılar” ifadelerine yer verdi.