Başkan İba, sandık kurulu üyeleri ile bir araya geldi

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim'ine yönelik hazırlıklar kapsamında, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Milletvekili Adayları, partililer, mahalle başkanları, sandık kurulu başkanları ve okul sorumlularıyla düzenlenen programda bir araya geldi.

Başkan İba, sandık kurulu üyeleri ile bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sabah saatlerinde düzenlenen programda, seçim sürecinde önemli bir rol üstlenen sandık kurulu üyelerinin birbirleriyle iletişim kurmaları, deneyimlerini paylaşmalarını ve motivasyonlarını artırmaları sağlandı.

“AK Parti demokrasi ve sandıkla özdeşleşmiş bir siyasi geleneği temsil ediyor”

"Sandık demokrasinin öznesi, halkın vicdanıdır." sözleriyle demokrasiye vurgu yapan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti'nin demokrasi ve sandıkla özdeşleşmiş bir siyasi geleneği temsil ettiğini ifade etti. İba, Halkın vicdanına, iradesine sahip çıkmanın bir sorumluluktan öte bir vazife olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği örneği hatırlatan Başkan İba, sandıkları su doldurulan bir kaba benzeterek, sandık kurulu başkanlarının büyük bir sorumluluk taşıdığını ifade etti. Kabın dibi delik olursa, tüm emeklerin, teşkilatın fedakarlıklarının ve çabalarının boşa gideceğini belirten Başkan İba, sandık kurulu başkanlarının görevinin önemine vurgu yaparak, her bir oya sahip çıkmak adına azimli olmaları gerektiğini söyledi.

Edirne Teşkilatı olarak seçim sürecinde sandıkları korumaya hazır olduklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Belgin İba, sandık kurulu üyelerinin de bu sorumluluğun bilincinde olduğunu ve milletin iradesine sahip çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

 

HABER MERKEZİ