İba, 'Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılaştık'

AK Parti Edirne İl Gençlik ve İl Kadın Kolları Üyeleri tarafından Saraçlar Caddesi'nde açılan stantta yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İl Başkanı Belgin İba, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

İba, 'Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılaştık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Standa gelerek AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ile sohbet eden vatandaşlar, hatıra fotoğrafı çektirerek seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

28. Dönem AK Parti Edirne Milletvekili Adayları ile birlikte yapılan çalışmalara eşlik eden ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, seçim sürecinin sonuna gelindiğini ve inşallah 15 Mayıs sabahı zaferle uyanacaklarını aktararak vatandaşlardan destek istedi.

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri çerçevesindeki çalışmalar çerçevesinde AK Parti Edirne İl Gençlik ve İl Kadın Kolları Üyeleri tarafından Saraçlar Caddesi'nde açılan standa gelerek destek olan vatandaşlar, ellerinde bayraklarla müziklere eşlik etti.

AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından başlatılan ve vatandaşlarla parti arasında köprü görevi gören, iletişimi kolaylaştıran  'AK Nokta Aracı’ ile de broşür ve bayrak dağıtıldı.

"Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılaştık"

AK Nokta aracı ile birlikte Saraçlar Caddesi'nde açılan stantta vatandaşlarla bir araya gelerek bayrak ve broşür dağıttıklarını söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba,"Her zaman olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılaştık. Her birisine ayrı ayrı teşekkür ederiz. İnşallah milletimizin doğru kararı vereceğinden şüphemiz yok" dedi.

"14 Mayıs'ta tekrardan Erdoğan diyeceğiz."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesini çok istediklerini söyleyen vatandaşlardan Hülya Pehlivanlı, "14 Mayıs'ta tekrardan onu başkan yapacağız. Rabbim devletimize milletimize zarar ziyan vermesin. Tek bayrak, tek millet, tek devlet. Yaşasın Recep Tayyip Erdoğan diyorum. İnşallah kazanacağız" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiklerini ve yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi için desteklediklerini söyleyen Filiz Karabiga, " O bizim babamız, ona canımız feda" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteklerini iletti.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ