TREDAŞ, Kesinti uygulanacak bölgeleri açıkladı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş (TREDAŞ), kentte trafo bakım-onarım çalışması nedeniyle belli bölgelerde kesinti yapılacak saatleri açıkladı.

TREDAŞ, Kesinti uygulanacak bölgeleri açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş (TREDAŞ), 25 Ocak 2023 Çarşamba 09:45- 17:15 saatleri arasında trafo bakım-onarım çalışması dolayısıyla Edirne Şehir Kocasinan Mahallesinin; Sadık Ahmet Caddesi ve bağlı Sokakları, Gazeteci İhsan Özüağı Caddesi ve Bağlı Sokakları, Dr. Ahmet Zafer Sokak çalışma süresince enerjisiz kalacağını duyurdu.

Edirne Merkez İlçeye Bağlı; Budakdoğanca, Kemalköy, Yenikadın, Eskikadın Köyleri ile Kapıkule Gümrük Kapısı, DDY Kapıkule GAR Tesisleri, Edirne Şehir ile Kapıkule Gümrük kapısı arasında kalan Kilim Grubu Kartaltepe Mensucat Fab. Tic. A.Ş. Murat Yapı Tekstil San. ve Tic. A.Ş, Edirne Giyim San. A.Ş. ve küçük, büyük tüm sanayi kuruluşları ve ticari kuruluşlar 11:00- 14:00 saatleri arasında yapılacak çalışma dolayısıyla enerjisiz kalacak.

Uygulanacak kesinti nedeniyle elektrikli cihazların zarar görmemesi için vatandaşlardan gerekli önlemleri almaları istendi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ