TRAFİK HAFTASI KAPSAMINDA FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Edirne'de Karayolları ve Trafik Haftası kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı iş birliğinde Çocuk Trafik Eğitim Parkında öğrencilerle birlikte fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

TRAFİK HAFTASI KAPSAMINDA FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karayolları ve Trafik Haftası kapsamında Çocuk Trafik Eğitim Parkında İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı iş işbirliğinde öğrencilerle birlikte fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

Batman Valiliğine atanan Edirne Valisi Ekrem Canalp, etkinliğe katılıp öğrencilerle birlikte fidan dikti.

Düzenlenen etkinlikte öğrencilerle sohbet ederek nefes alabilmek için ağaç dikilmesi gerektiği ifade eden Vali Ekrem Canalp, 'Edirne'de geçen 3 yıl içerisinde 3 milyon fidan diktik. 3 milyon fidan toprakla buluştu. Her yıl her Edirneli için ortalama 10 fidan dikilmiş olduğunu düşünün. Orman ve ağaç varlığımızı sürekli artıran bir iliz ve ülkeyiz.' Dedi.

'Valilik olarak ilk heyecanlarımı Edirne'de yaşadım'

Valiler Kararnamesiyle yeni bir kente atanmasıyla ilgili gelen soruya Canalp, 'Dün çıkmış olan kararname ile beraber Edirne'deki 3,5 yıllık görevim sona ermiş oluyor. Bundan sonra Batman Valisi olarak atandım. Batman'da beni hem Valilik hem de Belediye Başkan Vekilliği görevim bekliyor. Edirne benim için valilik olarak bir ilkti, valilik heyecanlarımı ilk Edirne'de yaşadım. Oradaki dostlarımız ve arkadaşlarımızla irtibatı hiç koparmadım. Edirne ilk valilik yaptığım ildir. Edirne'den de bağımı, irtibatımı dostlarımla arkadaşlarımla asla koparmayacağım. Ben aynı zamanda Edirne'nin fahri hemşerisiyim ve bir Edineli olarak geleceğim artık kente.' Şeklinde konuştu.

Çocuk Trafik Eğitim Parkında düzenlenen etkinliğe İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, Jandarma Komutanı Abdülkadir Seri, İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.