TED Kürek Kulübü Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor

TED Edirne Koleji Kürek Kulübü İstanbul'da gerçekleştirilecek 2022 Sanmar Denizcilik Deniz Küreği Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarına devam ediyor. Yoğun antrenman temposuyla çalışmalarını sürdüren sporcuların hedefi Türkiye Şampiyonası'ndan altın madalya ile dönmek.

TED Kürek Kulübü Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2-3-4 Eylül 2022 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak olan Sanmar Denizcilik Deniz Küreği Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan TED Edirne Koleji Kürek Kulübü'nün hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda düzenlenen Türkiye Kupası yarışlarında 8 madalya elde eden genç kürekçilerin hedefi Türkiye Şampiyonası'ndan altın madalya ile dönmek.

Yoğun antrenman temposuyla hazırlıkların devam ettiğini belirten TED Edirne Koleji Kürek Kulübü Antrenörü Mehmet Keskin, sporcuların şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını aktardı.

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen Türkiye Kupası'nda elde ettikleri başarıdan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Keskin, bu başarıyı daha da geliştirmek için çok çalıştıklarını kaydetti.

'Hedefimiz şampiyonadan altın madalya ile dönmek'

Türkiye Kupası'nda kazanılan 8 madalyanın sporculara büyük moral kaynağı olduğunu söyleyen Keskin, 'Sporcularımız yoğun bir şekilde şampiyonaya hazırlanıyor. Elbette Türkiye Şampiyonası'ndan başarıyla dönmek istiyoruz. Bunun içinde çok çalışmamız gerek. Sporcularımızda bu özveriyi gösteriyor. Hedefimiz bir önceki yarışmalarda elde edilen başarıyı ileriye taşımak. Elde ettiğimiz 8 madalya bizi daha da hırslandırdı. Sporcularımız İstanbul'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na hazır bir şekilde gidecek. İnşallah burada da büyük başarılar elde ederiz ve kulübümüzü gururlandırırız. Hedefimiz şampiyonadan altın madalya ile dönmek.' Şeklinde konuştu.

'Çok çalışıyoruz, emeklerimizin karşılını alacağız inşallah'

Şampiyonaya büyük özveri ile hazırlandıklarını belirten TED Edirne Koleji Kürek Kulübü Sporcusu Umay Baş, 'Yoğun bir antrenman temposu ile hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Arkadaşlarımızla beraber 2-3-4 Eylül'de İstanbul'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na hazır bir şekilde gitmek istiyoruz. Bunun içinde çok çalışıyoruz. Emeklerimizin karşılını alacağız inşallah. Türkiye Kupası'nda toplamda 8 madalya elde etmiştik. Bu başarımızı daha da ileriye taşımak istiyoruz. Hedefimiz şampiyonada altın madalya elde etmek. Antrenörlerimizde bu doğrultuda bizlere çok destek oluyor. Tabi gün sonu yorgunluk yaşıyoruz ama bunun meyvesini şampiyonada alacağız.' Dedi. Kumru Öngün