TED Edirne Koleji yeni yıla hazır

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kaldı. Bölgenin en büyük eğitim yatırım projesi olan TED Edirne Koleji 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı yeni dönemi için tüm hazırlıklarını gerçekleştirdi.

TED Edirne Koleji yeni yıla hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trakya'nın en büyük eğitim yatırım projesi olan TED Edirne Koleji, güçlü ve dinamik eğitim kadrosuyla öğrencileri en iyi şekilde geleceğe hazırlıyor.

TED Edirne Koleji, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi öğretmen ve yöneticilerle istişarelerde bulunarak değerlendirmeler yapıyor.

TED Edirne Koleji İlkokul ve Ortaokulu da yeni eğitim yılına yeni yönetim kadrosuyla hazır. Lise Müdürü Nurdan Bayram , Lise Müdür Yardımcısı Kemal Çavdarlıer, Ortaokul Müdürü Sultan Girgin, İlkokul Müdür Yardımcısı Yelda Çetin ve  Ortaokul Müdür Yardımcısı Fulya Bektaş ile bir araya gelen TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba ve Kolejin Kurucu Müdürü Arzu Aydın yeni dönem öncesi yapılan planlamaları ve çalışmaları değerlendirdi.

                TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba ve Kolejin Kurucu Müdürü Arzu Aydın, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi yapılan çalışmalarla ilgili müdür ve müdür yardımcıları ile bir araya geldi.

Fikir alışverişinde bulunarak çalışmaları daha ileriye taşıma noktasında yapılabileceklerle ilgili yapılan görüşmede yeni dönemde yapılacak projelerle ilgili planlamalar yapıldı.