TED Edirne Koleji ortaokul öğrencilerinden örnek bir davranış

TED Edirne Koleji ortaokul öğrencileri 'Nesilden Nesile Yeni Bir Sene' sosyal sorumluluk projesi kapsamında Edirne merkez Huzurevi'nde yeni yıl etkinliği düzenledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
TED Edirne Koleji ortaokul öğrencilerinden örnek bir davranış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Örnek bir davranışa imza atan TED Edirne Koleji ortaokul öğrencileri 'Nesilden Nesile Yeni Bir Sene' sosyal sorumluluk projesi doğrultusunda etkinlik düzenledi. Edirne merkezde bulunan Huzurevi’ne giden öğrenciler aldıkları hediyeleri yaşlılara verdi.

Öğretmenlerinin refakatinde Edirne Valiliği  bünyesindeki merkez Huzurevi'ni ziyaret eden TED Edirne Koleji ortaokul 6 ve 7. sınıf öğrencileri, böyle anlamlı bir günde herkese örnek bir davranış sergiledi.

Öğrenciler düzenledikleri kermesten elde ettikleri gelirlerle 'Nesilden Nesile Yeni Bir Sene' sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde aldıkları yeni yıl hediyelerini düzenledikleri etkinlikte yaşlılara hediye etti.

TED Edirne Koleji ortaokul öğrencileri, örnek bir davranışa imza atarak huzurevi sakinleri ile birlikte şarkılar söyledi, oyun havaları eşliğinde doyasıya eğlendi. Etkinlikte bazen duygu dolu bazen ise eğlenceli dakikalar yaşandı.

Öğrencilerin böyle bir etkinlik gerçekleştirmesinden dolayı mutlu olan huzurevi sakinleri, zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

TED Edirne Koleji müzik öğretmenleri Mustafa Dalgıç, Gözde İşbecer, Gürhan Variş , sosyal bilgiler öğretmenleri Dilek Düğme ve Duygu Ersoy, Ortaokul Müdürü Sultan Girgin ve Spor Kültür Sanat (SKS) Koordinatörü Derya Çağlayan Akınlar da huzurevi sakinlerinin yeni yıla yeni umutlarla girmesi adına eğlenceli bir gün geçirmelerine katkı sağladı.

TED Edirne koleji öğrencileri ilk olarak bir kermes düzenlediklerini ardından buradan elde ettikleri gelir ile birlikte huzurevi sakinlerine hediyeler aldıklarını ifade etti. Öğrenciler 'Nesilden Nesile Yeni Bir Sene' sosyal sorumluluk projesi ile farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini aktardı.

Öğrenciler gerçekleştirdiği etkinlik ile yaşlılara karşı sevgi ve saygının büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Bir gün herkesin yaşlı olacağını söyleyen öğrenciler, yeni yıla sayılı günler kala böyle bir etkinlik düzenlemekten dolayı gurur ve mutluluk duyduklarını aktardı.

KUMRU ÖNGÜN