• Haberler
  • Edirne
  • TED Edirne Koleji öğrencisinden uluslararası başarı

TED Edirne Koleji öğrencisinden uluslararası başarı

İzmir'de bu yıl ikincisi düzenlenen ve yoğun katılımla gerçekleştirilen 'ADS Uluslararası Gülsin Onay Piyano Festivali ve Yarışması'na katılan TED Edirne Koleji ilkokul kademesi öğrencisi Atlas Kurt, 'Özel Jüri Ödülü' ne layık görüldü.

TED Edirne Koleji öğrencisinden uluslararası başarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ADS Piyano Akademisi tarafından organize edilen 'ADS Uluslararası Gülsin Onay Piyano Festivali ve Yarışması'nın ikincisi, yoğun bir katılımla İzmir’de düzenlendi.

Katılımcılar arasında amatör ve profesyonel piyanistlerin bulunduğu festivale, sanatseverler ücretsiz olarak katıldı. Alanında uzman jüri üyeleri tarafından değerlendirilen yarışmada, birçok ödül sahibini buldu. 'ADS Uluslararası Gülsin Onay Piyano Festivali ve Yarışması'na katılan TED Edirne Koleji ilkokul kademesi öğrencisi Atlas Kurt da elde ettiği ödül ile büyük mutluluk yaşadı.  Ayrıca, festival kapsamında düzenlenen ustalık sınıfı dersleri de piyano öğrencilerine fırsatlar sundu.

Konservatuar öğrencilerinin de katılım gösterdiği 100'e yakın başvuru arasından 2. tura seçilen ilk 16 öğrenci arasında, 7 öğrencinin ödül aldığı yarışmada, "Özel Jüri Ödülü" almaya hak kazanan TED Edirne Koleji öğrencisi Atlas Kurt, okuluna ailesine ve öğretmenlerine büyük gurur ve mutluluk yaşattı.

İzmir Atatürk Kültür Merkezi'nde bu yıl 2'ncisi düzenlenen, Devlet Sanatçısı/ Piyanist Gülsin Onay, Piyanist Murray McLachlan, Devlet Sanatçısı/Şef Rengim Gökmen ve Piyanist Gökhan Aybulus'un yarışma jürisi olarak yer aldığı 2024 ADS Piyano Akademisi Uluslararası "Gülsin Onay" Piyano Festivali ve Yarışması'ndan özel jüri ödülü ile dönmenin mutluluğunu yaşayan TED Edirne Koleji ilkokul kademesi öğrencisi Atlas Kurt, hedefinin daha büyük başarılara imza atmak olduğunu söyledi.

Yarışma jüri üyeleri ise Gülsin Onay, Rengim Gökmen, Murray McLachlan, Gökhan Aybulus ve Aras Deniz Sipahi oldu. Ustalık sınıfı derslerine katılan öğrencilere de Devlet Sanatçısı Gülsin Onay, Murray McLachlan, Prof. Gökhan Aybulus tarafından imzalı katılım sertifikaları verildi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ